Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Ja też miałam okazję do spotkania się z Sawą i abirem. Się cieszę :)
dotarł i do mnie, dziekuję :)))
Wszystkie osoby, które podały adres do wysyłki z woj. zachodniopomorskiego, oraz dwie z wielkopolskiego, uprasza sie o polowanie na doręczyciela pocztowego
zwanego listonoszem w celu odebrania przesyłki.
Podczas oczekiwania zalecane jest śpiewanie piosenki " Żółte kalendarze ", zamieniając słowo "żółte" na "olkowe". :-D :-D :-D
PS.
I jeden z Reichu, ale co on zaśpiewa to licho wie, może "Olek, Olek uber alles" :-(
ja niestety nie otrzymałem a czekam na dostarczenie od 07.11., pewnie zaginął po drodze. wielka szkoda.
U mnie dotarł po 2 tygodniach... poczta szaleje. ;)
Dziękuję bardzo Muminkowi za świetną dystrybucję!
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Wszystkie osoby, które podały adres do wysyłki z woj. zachodniopomorskiego, oraz dwie z wielkopolskiego, uprasza sie o polowanie na doręczyciela pocztowego
zwanego listonoszem w celu odebrania przesyłki.
Podczas oczekiwania zalecane jest śpiewanie piosenki " Żółte kalendarze ", zamieniając słowo "żółte" na "olkowe". :-D :-D :-D
PS.
I jeden z Reichu, ale co on zaśpiewa to licho wie, może "Olek, Olek uber alles" :-(
No to się minę z przesyłką, Ty do mnie wysyłasz, a ja jutro do Poznania wybywam ;)
Dzięki pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
daszek
Cześć,
dzisiaj otrzymałem kalendarze klubowe od Jacka, o czym wspomniał kilka postów wyżej.
Ponieważ niektórzy maja po blokowane PW, a i ja mogę wysłać PW tylko do 5 osób naraz, postanowiłem wykorzystać wątek.
Zaczynam dystrybucję w Warszawie.
Proponuję pierwszy termin poniedziałek 26.11.2012r. godz. 18:00-19:00 na terenie C H Arkadii.
Proszę o potwierdzenie terminu na PW- kto będzie.
Jak na razie zgłosił się tylko jeden obywatel.
Proszę o spięcie się :) i dotarcie na miejsce.
Cytat:
Zamieszczone przez
kasprzyk
No to się minę z przesyłką, Ty do mnie wysyłasz, a ja jutro do Poznania wybywam ;)
Dzięki pozdrawiam
No to już nie musisz jechać, czekaj w domku, może już jutro przyniosą. :-)
Do mnie też doszedł. Nogami adambiega. Była okazja poznac się osobiście :) Dzięki Adam.
Dziękuję wszystkom - od pomysłodawców, przez wykonawców do dystrybutorów.
Fajny ten kalendarz!