Odp: Raz nyny'emu smierc....
Cytat:
Zamieszczone przez
Makromaniak
rozumiem że do tego upoważnia wstawienie 120 takiej samej fotki do galerii i 35 komentarzy
5 - Doskonale
no cóż, co kraj to obyczaj........tyle w temacie
Ty masz jakis syndrom niedopieszczenia, czy zalisz sie, a moze chwalisz czyms, bo niebardzo rozumiem....
Naprawde wystawiasz moja cierpliwosc na wielka probe, a nie chce byc niegrzeczny, wiec zanim zaczniesz znowu dysputy prowadzic ubierz sie w jakies konkretne argumenty.
Cytat:
Zamieszczone przez
Makromaniak
P.S. Nie roszczę sobie pretensji bycia guru, ale trochę fotek z życiu zrobiłem.......
I narobiles troche tych fot i co z tego wynika?
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Ty masz jakis syndrom niedopieszczenia, czy zalisz sie, a moze chwalisz czyms, bo niebardzo rozumiem....
Naprawde wystawiasz moja cierpliwosc na wielka probe, a nie chce byc niegrzeczny, wiec zanim zaczniesz znowu dysputy prowadzic ubierz sie w jakies konkretne argumenty.
pozdro
Tym razem zupełnie nie do ciebie, ale stanowisko griszy34 dosyć mnie zdziwiło.....
pozdrawiam,
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Dawno zdjec nie bylo to trzeba wrzucic bo watek przeca glownie o tym traktuje ;)
OMD E-M5+Takumar 50mm/f4.0@f8.0 (jak zwykle klikac do oporu po lepsza jakosc)
272.
pozdro
Ty wiesz.... .
Cytat:
Zamieszczone przez
Makromaniak
Tym razem zupełnie nie do ciebie, ale stanowisko griszy34 dosyć mnie zdziwiło.....
pozdrawiam,
proponuje zalozyc o tym osobny watek.pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
grisza34
proponuje zalozyc o tym osobny watek.pozdr
Kurcze, już się gubię w dwóch wątkach, a jak trzeci dojdzie, to chyba roztrojenia jaźni dostanę...
Nie znam się na " robactwie " ale dla mnie kolega nyny robi świetną robotę i tyle .
olkowa gąsienica świetna, nie myslałem że jeszcze o tej porze są gąsienice
[QUOTE=Makromaniak;1008054]rozumiem że do tego upoważnia wstawienie 120 takiej samej fotki do galerii i 35 komentarzy...[QUOTE]
chciałbym przypomnieć, że wątek i galeria są autorskie i autor decyduje jakie zdjęcia tam umieszcza. jesli umieści 200 zdjęć tego samego robaczka różniących się szczegółami to jego sprawa, nie mnie to oceniać. skupiam się raczej na pojedynczym kadrze zaproponawym przez autora i go oceniam
1 załącznik(ów)
Dzisiejszy żelek ;)
OMD E-M5+Takumar 50mm (tradycyjnie klikac do oporu po lepsza jakosc)
273.
Załącznik 101577
pozdro
o dżizus.co to jest bo pierwsze widze. gąsienica jakaś? poza tym bardzo dobre.pozdr
Żelek haribo to nie jest. Jak zawsze miłe dla oka