5 piękne zdjęcie...
Wersja do druku
5 piękne zdjęcie...
Pięknie to ująłeś- modraszka w pełnej krasie.
Bardzo ładna ta Modra. Wszystkiego dobrego na Nowy Rok.
Piotr Grześ, waruga, jolly, Muminek, Forever_k3w, Wiejo, JacekO - dziękuję za budujące słowa.
Jeszcze coś takiego mam:
jeszcze jedna z wczoraj
Na każdej z fot brakuje mi słoneczka - dodało by ono życia do zdjęć, ale ciesze się z tego co jest ;)
pzdr
Bardzo fajne te sikorki. Na południu ostatnio nie mamy szczęścia do pogody - och co ja bym dał za przynajmniej takie światełko jakie miałeś.
Pozdrawiam
Mistrz sikorek :)
Ach, obie sikoreczki prezentują się doskonale. Zazdroszczę Ci tych zdjęć, bo sikorki to takie małe iskierki. Wiecznie w ruchu. I naprawdę ciężko je ustrzelić, ale jak widać Tobie wychodzi to świetnie.
Bardzo udana sikorkowa seria. Przy okazji: Czy dalej używasz do obróbki zdjęć Lightrooma3? Mam wrażenie, że zdjęcia, które pokazujesz ostatnio są bardziej "miękkie" od tego, co wrzucałeś wcześniej. Zastanawiam się, czy to skutek zmiany narzędzia do obróbki, czy zimowego światła.
Owocnych łowów w Nowym Roku!
Dzisiejsze:
w deliktnym śniegu
Forever_k3w - ale się nabijasz, :wink: fakt faktem powoli mam ich serdecznie dość, a miało być w zimie tyle gatunków :???:
jolly - przyczaj się w jednym miejscu, posyp trochę ziaren tez je złapiesz w obiektyw. Jak nie mieszkasz na wysokim piętrze, syp codziennie ziarenka (balkon, parapet, kawałek deseczki) powinny przylecieć.
hijacintus - sam nie wiem, od czasów Kazimierza używam w aparacie Adobe RGB no i tego lightrooma (2,5) - może to dlatego.
Pzdrówka