Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
dziękuję... ale ja właśnie zaczęłam mieć mieszane uczucia co do tego zdjęcia. Obrabiałam je późno w nocy, po 14 godz pracy i kilku drinkach...:) Pewnie dlatego jak się na nie patrzy to się w głowie kręci... cóż wszystko leci w którąś stronę... hehehe... Tak to jest jak ktoś próbuje prostować kiedy nie jest w stanie tego określić...:D
1 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Perspektywa krasnala na plus. Na plus także to, że nie ma za dużo ściany i widać ulice. Może lekko podniesiony kadr byłby lepszy. Mam na myśli aparat wychylony w górę, tak by złapać całość bankomatu, w którym siedzi krasnal. Tych owiewek od bankomatów nie da się niestety ominąć z tej perspektywy.
:) dzięki. Niestety owiewki były nieuniknione... z drugiej strony kadr byłby bardzo zaśmiecony :C
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
:) dzięki. Niestety owiewki były nieuniknione... z drugiej strony kadr byłby bardzo zaśmiecony :C
oj tam, oj tam :mrgreen: :mrgreen:
https://forum.olympusclub.pl/attachm...9&d=1373298750
Załącznik 92759
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
... tak by złapać całość bankomatu, w którym siedzi krasnal.
Cały czas się zastanawiałem- co to jest, to w czym ten krasnal siedzi.
Podejrzewam, że niewielu spoza Wrocławia też nie wiedziało. Dlatego myślę, że ujęcie trochę bardziej "z przodu" byłoby właściwsze.
Wyważyć należałoby proporcje- ile krasnala a ile bankomatu (którego teraz nie widać). Najlepiej, gdyby było widać, że krasnal wydaje pieniądze z bankomatu.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Cały czas się zastanawiałem- co to jest, to w czym ten krasnal siedzi.
Podejrzewam, że niewielu spoza Wrocławia też nie wiedziało. Dlatego myślę, że ujęcie trochę bardziej "z przodu" byłoby właściwsze.
Wyważyć należałoby proporcje- ile krasnala a ile bankomatu (którego teraz nie widać). Najlepiej, gdyby było widać, że krasnal wydaje pieniądze z bankomatu.
Racja! Postaram się to poprawić... choć muszę przyznać, że próbowałam to zrobić i było nieciekawie. Jak to mówią albo rybka albo p...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
choć muszę przyznać, że próbowałam to zrobić i było nieciekawie.
Bo musisz probowac pierwszy raz.Wtedy jest ciekawie.Bo jakiej ciekawosci oczekujesz jesli to probujesz ktorys raz z rzedu.