Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"

Cytat:

Zamieszczone przez 
tadzik1231

Syf za oknem to sobie humor poprawię bawiąc się niedawną letnią fotką - słoneczniki to moje ulubione bo lubię żółty, więc jeszcze jeden:
261. Pięć tygodni wstecz

Wick! Od razu lepiej. :-D

Dzięki Panowie. Kiedyś napisałem apezetowi że nie kupię OMD E-M1 w dniu premiery - kłamałem. Wczoraj wieczorem wysłałem liścik do naszej Pani Joanny i gdyby nie brak HLD-7 to sprzęt był by szybciutko a tak będę musiał poczekać jakieś dwa tygodnie :) :) :) Na początku listopada wybieram się na mały ląd gdzieś na Atlantyku, będzie światło i nowa zabawka :)
PS No i trzeba zmienić nazwę wątku na "Tadzikowe przygody z OMD"

Twoja decyzja jest całkowicie zrozumiała :) czekamy kolejnych, wspaniałych zdjęć :)

Cytat:

Zamieszczone przez 
tadzik1231

Dzięki Panowie. Kiedyś napisałem apezetowi że nie kupię OMD E-M1 w dniu premiery - kłamałem. Wczoraj wieczorem wysłałem liścik do naszej Pani Joanny i gdyby nie brak HLD-7 to sprzęt był by szybciutko a tak będę musiał poczekać jakieś dwa tygodnie :) :) :) Na początku listopada wybieram się na mały ląd gdzieś na Atlantyku, będzie światło i nowa zabawka :)
PS No i trzeba zmienić nazwę wątku na "Tadzikowe przygody z OMD"

Wiedziałem, że tak się to przy którejś premierze skończy... ale nie sądziłem ,że już przy tej.
Nie zapomnij zrobić zdjęć nowym aparacikiem. Ja poczekam na świeżynkę do wiosny.

1 załącznik(ów)

Powinienem zmienić nazwę wątku na "Tadzikowe przygody z E-M1" :). Pierwsze boje i zdjęcia z ostatniej wyprawy w sympatyczne miejsce zrobione nową zabawką - będzie więcej tylko muszę się ogarnać.

Cytat:

Zamieszczone przez 
tadzik1231

Powinienem zmienić nazwę wątku na "Tadzikowe przygody z E-M1" :). Pierwsze boje i zdjęcia z ostatniej wyprawy w sympatyczne miejsce zrobione nową zabawką - będzie więcej tylko muszę się ogarnać.

E tam.Sie nie przejmuj.Pano jak z 620 z dobrym kitem.Wytnij exify i nikt nie pozna czy to tamto czy nowe to.

A powiem, że mnie Mirek zaintrygował i chętnie bym zobaczył tę samą fotkę zrobioną 620-ką :D  Poza tym, to bardzo mi się podoba :)

Panowie - ja już gdzieś pisałem iż zakup nowego aparatu w żaden sposób nie zwiększy poziomu moich umiejętności. Jestem miłośnikiem nowinek i od czasu do czasu sprawia mi dużo przyjemności zakup nowej zabawki z sporą ilością dźwigienek/guziczków do przestawiania/naciskania :):):)

Cytat:

Zamieszczone przez 
tadzik1231

Panowie - ja już gdzieś pisałem iż zakup nowego aparatu w żaden sposób nie zwiększy poziomu moich umiejętności. Jestem miłośnikiem nowinek i od czasu do czasu sprawia mi dużo przyjemności zakup nowej zabawki z sporą ilością dźwigienek/guziczków do przestawiania/naciskania :):):)

I tego sie trzymaj.
Fotka slicza jest i tyle.
PS:cos bym w niej pozmienial.:mrgreen: