[quote="excel"]Excel, nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie. Po prostu lubię majzograficzne fikosografie.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Wersja do druku
[quote="excel"]Excel, nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie. Po prostu lubię majzograficzne fikosografie.Cytat:
Cytat:
Rafal, sklamalbym, gdybym powiedzial, ze mnie nie zawiodles. Moze to wlasnie "barokowe"przyzwyczajenia patrzenia na fotki paralizuja abstrakcyjne myslenie. Moze i mieli racje Ci, ktorzy tak uwazaja. Ale niech tam...
Proponuje, abys mazal dalej, a ja sprobuje Cie odebrac i odszukac w tych mazidlach.
Znasz bardzo znanego malarza hol. Mondriana? On nie mazal, stawial pedantycznie roznokolorowe linie, rownolegle i prostopadle. Podstawowymi kolorami jest czerwien, zolty i niebieski. Placa za to miliony. Widzialem te obrazy na zywo. No, widzialem.... Przeminelo bez echa.
pozdrawiam,
excel
Prawdę powiedziawszy nie znam człowieka. Ja jestem chamski sznurek spod Krakowa, lubię graffiti i gołe panienki (rzadziej panie, panów nie trawię nagich :roll: ).Cytat:
Zamieszczone przez excel
Ależ Excelu - Mondrian nie przminął bez echa, o nie! Jest w każdym podręczniku do plasty (czy jak to się teraz nazywa) :)
Rafale - te majzy mi nie podpasowały. Ale pani z 343. - owszem :) Nazwałabym to "Gruba krecha". A tak swoją drogą - ciekawe co z takiej pani wycisnąłby Willow...
Próbowałem sam siebie przekonać to fotki 345. Nie udało mi się.
Co do butaprenu - fakt, lepiej odstaw. Można obiektyw upaprać ;)
Rafal, dziwilbym sie, gdyby zachwycal Cie widok nagiego faceta.Cytat:
Za ten obraz rzad hol. zaplacil kilka lat temu 11o.000.000 FL, to na dzisiaj jakies 470.000€.
http://img496.imageshack.us/img496/2...194243muse.jpg
Nie moze mi sie spodobac i nawet sie nie zastanawiam - dlaczego.
Pozdrawiam,
excel
PS. Pomylkowo napisalem 11 mln, zamiast 110.000.000 slownie: stodziesiecMILIONOW!!! guldenow.
O w mordkę... Może jeszcze jakiś potrzebują? ;)Cytat:
Zamieszczone przez excel
Ch...owość tego obrazka kojarzy mi się z powieścią K. Vonneguta "Sinobrody". To jeden z moich ulubionych autorów. W tej powieści fajnie rozprawia się z pseudo-artystami... Fiksograficzno-majzograficznymi...Cytat:
Zamieszczone przez excel
No tak, tylko jak zrobić, aby to własnie moje kwadraciki chcieli kupić...
Aga, to nic innego, jak umiejetnosc przekonania szerokiej publicznisci do wyjatkowosci dziela, a przede wszystkim obracanie sie w odpowiednich kregach.Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
I tak widzisz, Rafal za swoje dziela wiele nie zbierze, bo nie umie mnie np. przekonac, a ja jestem okruszkiem rzesz, do wielkosci swoich mazidel. Moze odpowiednie kregi cos zdzialaja.
pozdrawiam,
excel