Ale matryce sonego w olku nie przeszkadzaja w robieniu dobrych zdjec, nie odstaja zbyt mocno od reszty jak to drzewiej z pasikonikowymi waflami bylo.
pozdro
Wersja do druku
Ale matryce sonego w olku nie przeszkadzaja w robieniu dobrych zdjec, nie odstaja zbyt mocno od reszty jak to drzewiej z pasikonikowymi waflami bylo.
pozdro
Ale ja mam f301.
Wiele fajnych zdjec zrobił z 50/1.8E i neopan 400. I serio wystarcza taka zabawka nawet do pracy (poza kotletem).
Taki sam tańszy w działaniu bym chciał. Wlasnie dlatego syfrufke... :)
Czy myślisz o czymś konkretnym ? To dawaj. Łajka za droga niestety.
Epl spełnia niemal wszystkie zadania.
Ale by sie chciało lepiej... :)
I serio masz problem ze znalezieniem cyfrówki o podobnej wielkości i z jasną 50-tką? Przecież ich jest mnóstwo.
No serio.
Odchylany ekran chce tylko...i możliwość zmiany szkieł.
I dobre (bardzo) iso 100. I gora 4000-6400 jako taka.
Podaj swoje typy.
Szkła juz mam.
Może pomyśl o Pentaxie ?
Tylko tam szkieł nie ma, a jak są to drogie. Ale bagnet to ma, że wszystko podepniesz
No takie do aparatow :)
Adapter i śmigam.
Kita zawsze i tak z af dostanę w komplecie to styknie :)
Dawaj te swoje typy...
:)
A "do kieszeni" byc musi.
Jak gdzies jade to mam plecak, toboły i dwójkę dzieci, choc jeden juz pomaga z bagażami.
Dodatkowe kilogramy nie teges :) dlatego epl kupiłem kiedys.
Nie no, ja myślałem, że Ty na serio pytasz, a tu wygląda na to, że jednak robisz sobie jaja :D Gdybym miał Ci coś doradzić, to jedynie opchnięcie tych staroci na Allegro i zakup obiektywów systemowych. No chyba, że konkretnie napiszesz co to za szkła i do czego chcesz ich używać, bo różnice w rozmiarach matryc mogą sprawić, że te szkła będą bezużyteczne.