Odp: Moje zwidy i herezje...
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
jakby to powiedzieć... pierwsze zdjecia dopiero w 23 poście. Naprawdę jesteś zdziwiony że nikomu nie chce się zagladać na 3 stronę wątku gdy na pierwszej i drugiej nic tylko pustki i obietnice?
---------- Post dodany o 13:54 ---------- Poprzedni post był o 13:53 ----------
ps. a produktowe Ci wyszły, może na Fied'zie trochę głębia ostrości za mała.... ale ja się tam nie znam
Czy naprawdę tak trudno czytać co piszę w wątku? :)
Jeśli trzecia strona to problem, to proszę modów o wydzielenie głównego testu do osobnego wątku. Choć wydaje mi się, że to i tak nic nie da ;-)
Co do fotek :)
Dziekuję, trochę się przy nich napracowałem. Jak wspominałem, najpierw chciałem tylko takie zwykłe strzelic, a skończyło sie na dłubaniu i kombinowaniu.
I nawet to kombinowanie "produktowe" fajne jest. Może co jeszcze kiedys kreatywniej pokombinuję.
Na FEDzie no jest głębia mniejsza, ale celowo zostawiłem tak. Mam jeszcze 2 takie same kadry z ostrością ustawianą coraz dalej.. i mógłbym to zestackować na full ostre :)
Ale zostawiłem tak, bo mi się spodobało tak bardziej.. naturalnie.
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Czy naprawdę tak trudno czytać co piszę w wątku?
NIE.
uwazny czytelnik OC
439 - 446 wczoraj bawiłem się w coś podobnego. Właśnie takie takie fotki chciałem osiągnąć
Cytat:
Zamieszczone przez
pelikan
439 - 446 wczoraj bawiłem się w coś podobnego. Właśnie takie takie fotki chciałem osiągnąć
No i jak Ci poszło? :)
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
No i jak Ci poszło? :)
T.
Sam zobacz https://forum.olympusclub.pl/threads...-Lumix-GH2-kit
Niebieskawo mi coś wyszło