Rafal, nie martw sie, na pewno doczekasz sie jakies korupcyjnej propozycje ;) A jesli by nie, to chyba nie zyjemy w Polsce ;) :)
340: atak ptasiej grypy? ;) Mila fotka. Tak to jest, jak sie dokarmia golebie :)
Pzdr
Wersja do druku
Rafal, nie martw sie, na pewno doczekasz sie jakies korupcyjnej propozycje ;) A jesli by nie, to chyba nie zyjemy w Polsce ;) :)
340: atak ptasiej grypy? ;) Mila fotka. Tak to jest, jak sie dokarmia golebie :)
Pzdr
Jeszcze jedna świeżutka. Tytuł "...hmm, dom pstrzuł na U, dwie litery..." :
341
I jeszcze: "Walentynkowe całusy".
342
Świetnie gościa złapałeś, mine ma taką jakby szukał gdzieść tej drugiej brakującej jakże ważnej dającej połowę następnego wyrazu literki :-)
Pozdrawiam.
calusy jak calusy. jak widze wypalona twarz osoby na zdjeciu, ktora to 'figuruje w pojedynke' mam juz przypadlosc nie lubiec danego obrazka.
zas przypominam sobie ciagle foto "wielka siostra patrzy" i ciagle nie moge wyjsc z podziwu, ze mozna tak zrobic zdjecie. kompozycja - warkoczyk, nie no - wszelki komentarz jest zbedny. gratulacje.
zmartwie cie - propozycji korupcyjnych najprawdopodobniej nie bedzie, bo takie otrzymuja tylko oni - nigdy my :mrgreen:
Dka, wypalona twarz jest niewypalona w odbiciu, więc nie ma tego złego...
Kolejna dzisiejsza fota.
343
no to chcesz sie teraz klocic ze mna? ;-)
ostatnie foto - rozumiem nosi tytul "slucham.." ;-)
Ostatnie foto nosi tytuł "Sto pięćdziesiąt za godzinę" :roll: . Taki duży chłopak... :roll:Cytat:
Zamieszczone przez dka
Kolejna fota miała być zajebista. Przedstawia (tutaj muszę opisać, bo niewiele widać) parę kloszardów - dziewczyna i chłopak - zbierających na wino. Taki w każdym razie mieli szyld wypisany flamastrem na kartonie. Niestety, w ułamku sekundy - kiedy wyzwoliłem migawkę - potrącił mnie w łokieć japoński (albo chiński) turysta. Już go miałem uderzyć w twarz (z całej siły) z półobrotu, ale pomyślałem, że za bardzo przypomina z facjaty Bruca Lee. Odpuściłem gościowi.
344
Wiem, że za ostatnią i kolejną fotę dostaną mię się joby do Excela i Tadeusza. Oni nie lubią majzograficznych fiksografii. "No, ale cóż. To, tylko bukiet zwykłych róż. Że, takie zwykłe i że czerwone, i że z kolcami...".
ps. Muszę chyba odstawić butapren... :roll:
345
Rafale, nie, nie dostaniesz jobow, bo Cie lubie, a poza tym jestes tak pracowitym, szczegolnie dzisiaj, ze nie mam sumienia ( a tak naprawde to sumienie mam).Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Mam do Ciebie natomiast bardzo zasadnicze pytanie - po cos tak to pomazal? Wytlumacz mi i nie wykrecaj sie oryginalnoscia, bo w to nie uwierze. Chce wiedziec, co chcesz przez to widzowi, czyli mnie pokazac? Co Toba kieruje, co Cie inspiruje io naucz mnie czytac w tego rodzaju fotkach, czego nie widze. Mam nadzieje, ze o to Tobie idzie.
pozdrawiam,
excel