3 załącznik(ów)
Odp: Chcieliście psy to je macie
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Sympatycznie wyglądająca mordka :)
Chodzi po górach sam? Czy trzeba go nosić?
Fafika trzeba trzymać tylko do zdjęć bo trawy go skutecznie zasłaniają ;)
Chłopak mieszka na przedgórzu alpejskim to jest wytrenowany w łażeniu. Ostatnio chłopina zaliczył Babią Górę
Nasz Poker po 15 latach szczęśliwego życia razem odszedł pod koniec maja:(
Po pięciu miesiącach żałoby na czterech łapach przyszedł do nas Guinness!
Zdjęcie sprzed 3 tygodni:
Teraz (od 3 dni w domu!) mam problem, żeby go nieruchomo upozować...;)
Fajny słodziak. A to mój ciasteczkowy potwór. Ciągle łazi za mną, siada obok na pufie gdy gram na konsoli i udaje, że nie liczy na biszkopty ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
Po pięciu miesiącach żałoby na czterech łapach przyszedł do nas Guinness!
Wygląda trochę jak panda :D
Słodziak.
---------- Post dodany o 10:06 ---------- Poprzedni post był o 10:05 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
Fajny słodziak. A to mój ciasteczkowy potwór. Ciągle łazi za mną, siada obok na pufie gdy gram na konsoli i udaje, że nie liczy na biszkopty ;)
Ciasteczkowy potwór jest super! :D
Fajne psiaki :D
Tokin, ale widzę że ostatecznie padło na inną rasę ;)
[QUOTE=nightelf;1141757]Wygląda trochę jak panda :D
Słodziak.
[/QUOTE]
Trochę?
Dlatego kupiliśmy klatkę, bo kto widział w naszym klimacie pandy na wolności?;);)
No jogurt jadłem, z kubeczka:roll:
Kwarantanna poszczepienna utrudnia nam wszystkim życie, ale wychodzimy szukając bezpiecznych terenów. Guinness dobrze jeździ samochodem (to okazało się wczoraj), więc dziś pojechaliśmy na krótki-długi spacer za miasto:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Tokin, ale widzę że ostatecznie padło na inną rasę :wink:
Ano, tak.
Po czasie poszukiwań, rozmyślań itp, doszliśmy do wniosku, że nie ma sensu szukać kopii psa, którego się straciło, żaden nie będzie taki sam. Nawet jeśli identycznie patrzy w oczy i niemal identycznie wygląda. Każdy pies to osobne życie, osobna istota, inna i unikalna. A skoro tak, to lepiej tej sytuacji nie komplikować;)
A ciasteczkowy potwór to chyba nawet nie udaje, że.... nie liczy;)
Ciasteczkowy potwór jest nieodgadniony ;)
Ma skurczybyk zegarek w głowie. Mowię mu (a właściwie jej) przyjdź za godzinę i przychodzi praktycznie co do minuty. Czasem tylko leci w kulki i zagłada do kuchni co 5 minut ;)
A to mój jak się coś dzieje w kuchni, to siedzi w drzwiach cały czas. Zawsze jest szansa, że coś skapnie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
A to mój jak się coś dzieje w kuchni, to siedzi w drzwiach cały czas. Zawsze jest szansa, że coś skapnie ;)
Czasem jak jestem podpity i buszuję w nocy w lodówce to muszę uważać na swoje serce. Znaczy , teraz już jestem przyzwyczajony, ale jakiś czas temu nieźle się wystraszyłem jak zobaczyłem w nocy oczy zaglądające spod otwartych drzwi ;)