e-510 - dzieki za wizytę;-)
330.
Wersja do druku
330 - bardzo udany portret,wyrazisty,ładna kompozycja,spojrzenie wychodzące poza ramy kadru nakłaniające do pytań.
Fajne zdjęcie,podoba się,charakterystyczne.
hehe - ostatnie fajne - troszke jakby poruszone, ale moment uchwycony miodnie. A nr330 - ideał. Za E-510 - bardzo wymowny kadr.
330 - świetny portret. Przynajmniej moim skromnym zdaniem.
330 mi się bardzo podoba. Fajnie wyszło chyba właśnie dlatego, że jest robione od dołu.
329- dawno Fantomasa nie widziałem i do tego jako pasażera. Jak ten świat się zmienił. 330- bardzo wyrazisty i charakterny portret, myślę, że sprzedawcy cygar. 331- świetne zestawienie. Odbieram to niemal jak kontrast obyczajowy.
też powoli dołączam do grupy "powrót do przeszłości" w E-1 zachwyca mnie szybkie przechodzenie z AF na MF, gniazdo PC do lamp, zamknięcie wizjera jak F-3 i jeszcze kilka innych cudowności. No i te zbyteczne pixelke które czasem generują się np w 510...
Senx!
Pan sprzedawca to jeszcze wyszukne z wojaży. Nie do końca jest pewne w takich przypadkach czy te cygara nie są w opcji "light", czyli owinięte zamiast w liście tytoniu, to liścmi bananowca. Laik nie pozna a cena niższa. Zdarzają się takie przypadki. Choć z drugiej strony, pracownicy fabryk cygar mają przywilej zrobienia dla siebie kilka cygar dziennie i czasami ci ludzie je właśnie sprzedają.
Ostatnia z siostrą delikatnie poruszone, przydałoby się tak wogóle użyteczne ISO 1000 ;-)
icelander- do E-1 "dziadka" mam wielii szacun bo to kawał dobrego i solidnego sprzętu i był moim pierwszym lustrem. Jakiś czas temu oddałem go w dobre ręce, a od kilku miesięcy focę Ricohem gx100, który zresztą też zwolni miejsce pod inną cyfrę.
ps. aby nie wprowadzać w błąd, chyba będę musiał zmienić nazwę mojego wątku na : "Z cyfrą pod ręką" :lol: