Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Tym razem balans bieli. Może mój monitor - może Twój. Jest taki nalot karmazynu. Kostka brukowa jest raczej popielata, a Twoja tak ciut w czerwień zalatuje.
Przy okazji wyprostowałem :-P
Załącznik 92361Załącznik 92360
No pięknie...:) jak to zrobiłeś...?
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
No pięknie...:) jak to zrobiłeś...?
Oooo tak :mrgreen:
Na czerwień zdjąłem z kanału czerwonego (Gimp)
na krzywość -> https://forum.olympusclub.pl/content...mp-i-nie-tylko
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Tym razem balans bieli. Może mój monitor - może Twój.
Napewno Jej,no bo czemu Twoj.
Kurde juz sie wkitrali zanim napisalem.:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Heheh. LOL. :wink:
A już miałem napisać, że za prosto, zbyt nienaturalnie i się nie udało :-P
Beata, a spróbuj całkiem krzywo, tak z babską przekorą, kolorki przesyć albo skrosuj, coś tak od siebie, tak jak ty to widziałaś.
Gimp... jest dla mnie nadal nieosiągalny...:(
1 załącznik(ów)
A widziałeś niebieską bramę...? w rzeczywistości wyglądała tak...:)
i znów mi obróciło zdjęcie... ech... nie rozumiem tego...grrr...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Gimp... jest dla mnie nadal nieosiągalny...:(
Przecież jest za darmo :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
A widziałeś niebieską bramę...? w rzeczywistości wyglądała tak...:)
i znów mi obróciło zdjęcie... ech... nie rozumiem tego...grrr...
Widzialem.Widzialem nawet taka w czerwone kwadraty.W rzeczywistosci to ta co widzialem byla lekko pochylona obracajaco w prawa strone.Dwa konie po niej wchodzily i helikopter chcial z prawej wylądować.