Sawa, aby OT zamknąć. Dziękuję za uwagi. Następnym razem postaram się wykonać fotkę(i) sugerując się Twoimi radami.
Moderatorzy mogą, jeżeli uznają to za konieczne, przenieść ten OT do np. mojego wątku.
Wersja do druku
Sawa, aby OT zamknąć. Dziękuję za uwagi. Następnym razem postaram się wykonać fotkę(i) sugerując się Twoimi radami.
Moderatorzy mogą, jeżeli uznają to za konieczne, przenieść ten OT do np. mojego wątku.
Mówisz zimą - i masz zimą, choć chyba nie o taką zimę :shock: Ci chodziło :???:.
A taka jest niestety:
Zapora PTTK
Załącznik 112580
Załącznik 112581
Załącznik 112582
Jezioro Czerniańskie
Załącznik 112583
Biała Wisełka
Załącznik 112584
Kaskady Rodła
Załącznik 112585
Załącznik 112586
Chyba ze 20 lat minęło jak tam byłem. Trzeba wrócić :)
Bardzo fajny raport. Piękną pogodę trafiłeś, wodospad bardzo ładnie Ci wyszedł. Czy ktoś wie dlaczego ta zapora nosi nazwę PTTK ?
chylę czoła, pierwsze i 3 ostatnie to dobra robota
Faje foty, 3 ostatnie miodne :)
Od Domu Turysty PTTK znajdującego się obok. Inaczej zwana Małą Zaporą. Dzięki wszystkim za opinie.
Jeszcze kilka fotek dokumentujących jak spływają źródła Wisły z Baraniej Góry:
Załącznik 112713
Załącznik 112712
Pod szczytem opuszczają Rezerwat Barania Góra:
Załącznik 112717
Jeszcze raz kaskady w powrotnej drodze w innym świetle:
Załącznik 112715
Załącznik 112716
Może trochę późno się pytam bo, łoś przepływał Wisłę 10 stron temu, ale powiedzcie proszę w jakich okolicach mamy taką przyrodę? Myślałem, że łosie to w Skandynawii, no może w Puszczy Białowieskiej, ale nad Wisłą?
Alnico bardzo ładne kadry.
Wczorajsza wichura.
1.
Załącznik 112854
2.
Załącznik 112855
ładne, taki niski stan wody czy ten brzeg taki wysoki?,
w ogóle ciekawie to wygląda, co to jest? z dwóch stron woda, jakiś język wchodzący w głąb rzeki lub wyspa?