Komuś się jednak przejadł http://fujiklub.pl/viewtopic.php?f=20&t=13567
Wersja do druku
Komuś się jednak przejadł http://fujiklub.pl/viewtopic.php?f=20&t=13567
Aparaty to zabawki dla dużych chłopców. Jak się znudzą, to się je zmienia. Gdy przyjdzie mi ochota na zabawę czym innym, to też się pozbędę X10 bez żadnych skrupułów.
Masz rację , ale to sprzedaje ktoś kto jeszcze parę dni temu dałby się pokroić w obronie X10. Czyli nigdy nie mów nigdy.
Sprawdza się powiedzenie , że od miłości tylko krok do innego skrajnego uczucia.
Ja z moim X10 pożegnałem się w przyjaźni twierdząc, że trzy są mi niepotrzebne .
Sprzedaje, bo chce zmienić na X-S1, czyli de facto na X10 z dużym zoomem. Bebechy w tych aparatach są te same, oprócz obiektywu. To na pewno nie jest zwrot o 180 stopni, a jedynie drobna korekta kursu :)
To już nie do mnie pytanie :)
Jasand, Mirek,
Wlasnie ze wzgledu na tak debilne komentarze przestaje tu zagladac, z waszych gdyban powstaja plotki, a plotki przerabiacie na fakty.
Nr tel znacie jak chcecie pogadac to zapraszam w innym przypadku... nie powiem brzydko.
pozdrowionka
Może troche jaśniej bo nie rozumiem. Czy ja Ciebie się czepiam , ze mnie obrażasz ? Z sentymentu czytam troche forum Fuji i tylko stwierdziłem, że jeszcze jeden gorliwy obrońca X10 zmienił zdanie. A co ty masz do tego ? Czy jesteś jego bratem, że się tak uniosłeś?
Co do uczestnictwa w Forum - wolny wybór nie nie mnie osądzać czy ktoś tu zagląda czy nie.
Bratem blizniakiem...
Jedynie epicure zachowal tutaj trzezwosc umyslu, wyraznie facet pisze, ze zamienia X10 na XS1 wiec co za propagande glupoty siejecie, powod nieistotny i nie do publicznego gdybania, tak rodzi sie plotka i potem kolejna opowiada do niej swoja historie, a historia staje sie legenda. Takie zachowanie jest gorsze od bab w warzywniaku i to stwarzane przez facetow, niby protoplastusiow bab.
Ja rozumiem, w pracy sie nudzi, automat odswieza forum co 30sek i trzeba cos do kawy napisac ale dlaczego macic wode.
Masz problem dlaczego? jest podany numer zadzwon do goscia, to Ci powie dlaczego, co bystrzejsi latwo sie pewnie domysla.
Obrazac Cie nawet jeszcze nie zaczalem, wale tylko prosto z mostu za to sie mnie kocha albo nienawidzi.
pozdrowionka