Z powodow tych samych co radlakos - 201.
pzdr
Wersja do druku
Z powodow tych samych co radlakos - 201.
pzdr
Zdjęcia ciekawe. Nastrojowe. Co to za miejsce??
Świetne miejsca. Zabierz tam ludzików i masz murowany sukces.
Wersja I/202 też bardziej mi się podoba. Ogólnie ok. zdjęcia:)takie...tajemnicze:wink:
Takie niby banalne ruiny, ale przyciągają oko:)
202. wersja 1 lepsza.
Hej! Od dość dawna (choć czas dla każdego płynie inaczej) nie pokazałem w tym wątku żadnego zdjęcia. Poniekąd wynika to z tego, że prawie przestałem robić zdjęcia cyfrowo i większość moich zdjęć kończy w postaci własnoręcznie robionych odbitek, ale też dlatego, że przez krótki czas nie robiłem zdjęć, bo nie miałem pomysłu i ochoty. Ostatnio, prawdopodobnie, pomysł się narodził i chęć wróciła. Nie oznacza to jednak, że będę tutaj publikował swoje zdjęcia, choć część może tak. Będę je za to publikował gdzie indziej, a konkretnie na moim fotoblogu, który od bardzo niedawna prowadzę i na których chciałbym Was wszystkich zaprosić. Adres tego bloga widnieje w mojej stopce i wygląda tak http://portretulicy.blogspot.com W tym miejscu będę, mam nadzieję, w miarę regularnie zamieszczał moje zdjęcia. Nie są one jednak cyfrowe, a analogowe, w większości pewnie będą wykonane Yashicą D. A zatem, jeszcze raz, zapraszam na mojego bloga!
Pzdr
Powodzenia. Spełniaj się, nieważne czy analogowo, czy cyfrowo, czy jasziką czy olkiem. Rób foty :) Z miłością.
Dzięki :) Zobaczyłem na końcu "Z.." i już myślałem, że napisałaś "Z Bogiem" ;) Wpadaj na bloga, bo tam pewnie będę zdjęcia pokazywał. Tu nie mam takiego "porządku", jak tam i default'owego czarnego tła, a raczej będą to zdjęcia czarno-białe, więc lepiej wyglądają na blogu. Tak myślę, choć pewnie i tu coś wrzucę, o ile oczywiście zdjęcia będę robił ;)
Pzdr
Kurczę, nie chcę tego wątku tak zostawić bez nowych zdjęć ;) Blog to jedno, wątek też trzeba kontynuować :) Zaczynamy!
Polecam czarne skórki do oglądania tych zdjęć
203. Podziemna Warszawa
Przy okazji zapraszam na http://portretulicy.blogspot.com
Pzdr