To oczywiste,ze ta w kolorze:wink:
Wersja do druku
To oczywiste,ze ta w kolorze:wink:
W kwadracie wygląda jak żaglówka :)
Bardzo fajne miejsce. I zdjęcie - subtelny minimalik. Właściwie wszystkie wersje mi pasują - i z winietą, i bez, i w kwadracie, i w prostokącie.
Pozdrawiam noworocznie z nadzieją, że w tym roku równie miło spędzę tu czas :)
Ciężki wybór. Właściwie każde jest dobre :wink: Choć chyba to z winieta najmniej mi się widzi.
Hmmm... Kwadrat ale z winietą - poproszę.
Podobnie jak MeWash kwadracik i winieta.
Ps. ten link w podpisie coś nie działa.:oops:
bufetowo-doloze wszelakich staran, zeby ten czas ci umilic :)
JacekO- poprawilem- dzieki- juz dziala :)
jolly- nooooooo :) coz za avatar :) ten Camerona sie chowa ....
mirek- musisz tu czesciej zagaladac ze swoim humorem, bo ja sobie nie radze tak jak ty i watek za powazny jest :)
no to po burzy mozgow i opcji MeWasha oraz warugi, oswiadczam, ze wygrala wersja w kwadrat i z winieta i w kolorze ;)
. takowa wrzuce pozniej do galerii alt (skad i tak wypadnie za kilka dni ) zdaje sobie sprawe, ze nie porywa. dzisiaj postaram sie poprawic i wrzucic cos, co porwie ;)
pzdr i dzieki za wizyty.
Pierwsza wersja jak dla mnie ok. Chyba ze, bys z tego wystrogal kwadratowe kolko no to moze by przebilo :wink:
Witam w nowym, 2010-tym roku :)
Mam ten sam problem na moich zdjęciach architektury, ale ja to sobie tłumaczę, że musiałby to być "człowiek pająk". Zwykły kominiarz albo czyściciel okien, ze swoimi sprzętami, tylko zepsuli by geometryczną "czystość" kadru :grin:
Jeśli chodzi o ostatnie,to również opowiadam się za kwadratem z winietą :grin:
Heh ja bym to widział jeszcze inaczej :) Jak na to patrze to Przypomina mi ta ściana książkę. Taką otwartą :) Więc jakby przyciąć trochę z prawej by strony były równe.....:-PFantazja :)
ok - kwadrat w alternatywnej- zobaczymy jak jest naprawde :)
a pod koniec dnia zmienilem zdnaie- zamiast nowego ksztaltu wrzuce ludki :)
mozecie szczerze i ze zloscia :) wszystkie epitety dozwolone :!:
(klikajcie po duze- wyglada troche lepiej)
208
the world is a vampire
pzdr