Wiejo, jak zwykle bajkowe widoczki i bardzo uspokajające, można by rzec kojące :grin:
Gdzie Ty znajdujesz takie klimaty?
Wersja do druku
Wiejo, jak zwykle bajkowe widoczki i bardzo uspokajające, można by rzec kojące :grin:
Gdzie Ty znajdujesz takie klimaty?
Zastanawia mnie czy gdybyś przykucnął przy drugim, to słońce miałoby szansę wpaść przez gałęzie... Dwa pierwsze bardzo ładne. :)
Ale piękne zapodałeś widoczki. Kolory soczyste, ale nie przesadzone. Bardzo mi sie podobają wszystkie, a najbardziej dwójeczka za flary czy bliki od słońca. Podoba mi się to bardzo. Gratuluję świetnych fotek
A mnie 1 i 3 bardzo "pasuje".
Pozdrawiam.
bardzo mila dla oka dolinka, ladnie pokazana:)
Wg mnie z ostatnich to Martyna z ramki! bez dwóch zdań ;-)
Pozdrawiam
Kaz
Helmuth odnosnie koloru to przyznam się że balansuję trochę na linie, brak mi w tej kwestii wyrobienia dlatego każdą fotke obrabiam w kilku wariantach i po pewnym czasie decyduję się którą zamieścić. Poza tym dziękuję za odwiedziny. W kwestii kolorów zamieszczam jeden plenerek oraz samotny maczek.
Widoczek bardzo fajny, niskie światło ładnie podkreśla rzeźbę terenu. Zastanawiam się nad dołem- albo cała pozioma dróżka albo bez niej :roll:
Natomiast maczek trochę jak dla mnie ma płytką GO, za dużo dołu a za mało góry, brak jakiegoś błysku światła i jakiś taki wstydliwy :-P Mógłby pokazać coś więcej niż tylko plecy :grin:
Ale za to ładnie rozmyte tło :wink:
Uwielbiam Twoje widoczki Wiejo :!: Gdzie Ty znajdujesz takie tereny :grin: uciełabym tylko kawałek dołu żeby z prawej strony nie było widać drogi :)
Jeśli masz więcej fotek z tego miejsca chętnie obejrzę :grin:
pozdrawiam
Dawno mnie tu nie było, bardzo przyjemnie się zrobiło w wątku.
W zasadzie poprzednicy napisali pod czym się podpisuję, wracam jeszcze do potrtretów Martynki - bardzo fajne, ciepłe zdjęcia, zarówno z ramką jak i bez, ze wskazaniem na to drugie. Proszę o więcej.