Na lody- zarejestrowane zachowania ludzi buduja wręcz fabułę na zdjęciu. To jest własnie ten prawdziwy moment który buduje scenę. Świetna fota.
Wersja do druku
Na lody- zarejestrowane zachowania ludzi buduja wręcz fabułę na zdjęciu. To jest własnie ten prawdziwy moment który buduje scenę. Świetna fota.
Dziękuję koledzy za dogłębną analizę :)
Poniżej dwie foty.
"Blue&brown" - wrzucam wyłącznie ze względu na formę - ładnie pan się wpasował kolorystycznie. Nie oczekuję ochów, wystarczy ludzkie zrozumienie ;)
"Rejs odwołany" - dokumentacja obecnego stanu królowej naszych rzek.
blue&brown - jakoś mi nie leży,chociaż pan factico ładnie wpisał się w kolor.Ciekawe dokąd tak zmierza szybkim i pewnym krokiem ? ;)
stanwisły - wysoki... i taki trochę kaczy i helmuthowski ? ;) :)
pozdr
tak jak moja wieża:-P. Dalej leci :mrgreen:
A na poważnie to stanwisly1.JPG jest super. Fajna symetria i podział planu. Uczę sie, uczę i podglądam jak to robią lepsi :cool:
Blue&brown- spokojne tło, idący z zakupów mężczyzna codzienna sytuacja na którą prawie nikt nie zwraca uwagi bo jest tak oczywista. Na Twoim zdjęciu ładnie pokazałaś tę scenę. Stanwisly- liniami poręczy i stopni schodów ładnie zbudowany kadr.
Trochę się dziś podłamałam, bo zgodnie z przewidywaniami wyszły mi masakryczne zdjęcia z miejskiej Drogi Krzyżowej. No nie wycisnę więcej z tego sprzętu, nie ma bata... :(
Pomyślałam jednak, że szkoda by było aby nie pokazać ich w tym wątku - te same ulice w tak ważnych dla nich chwilach.
Za rok, może dwa się poprawię ;)
Masakryczne....to raczej moja specjalnosc:mrgreen:
Juz ja bym chaciala masakrowac fotki tak jak Ty.....
Chociaz te sa - jakie sa....oddaja klimat okolicznosci w jakich zostaly zrobione.
No Aga, jak to pisze K@czy, nic na siłę.
Fotki do kosza. W kolorze pewnie jeszcze gorzej?
Szkoda, że uroczystośc nie odbyła się za dnia :roll: