Instalacja intrygujaca. Co masz na myśli pisząc "zaszkodziła"? Impreza nie cieszy się zainteresowaniem?
Wersja do druku
Instalacja intrygujaca. Co masz na myśli pisząc "zaszkodziła"? Impreza nie cieszy się zainteresowaniem?
Hm... a ja odniosłam wrażenie, że zmiana miejsca jest na korzyść. Kilka lat na Dolnym Mieście - trochę zaczynało mnie nużyć to samo otoczenie. Okolice góry Gradowej są fajne - górki, forty, trochę przestrzeni. Bliskość Placu Zebrań na większe imprezy...
Niestety, mogłam być tylko w jeden dzień.
To zdjęcie z zegarami przypomniało mi jak kiedyś bardzo dawno temu nocowałem z moją byłą u jej rodziny w Bełchatowie. Jej wujek miał bzika na punkcie zegarów i w jednym pokoju było ich na ścianie z 30. Zostaliśmy tam ulokowani do snu - ja........... (chciałem użyć tu brzydkiego słowa) wiecie co się działo o pełnych godzinach? Koncert na 30 zegarów a po 2 takim koncercie człowiek zaczynał doceniać tą ciszę między pełnymi godzinami wypełnioną JEDYNIE bardzo przyjemnym tykaniem tychże 30 zegarów. Nie życzę Wam takiego noclegu :D
dwa dla ozywienia watku
370
371
pozdr
Watek sie ozywil
371?
Czy na ostatnim jest może Robert1088 w firmowej koszulce? :D
Nie to nie ja :grin:
Broda w formie .
watek sie ozywil dzieki za odwiedziny , jeszcze troche materialu
372
373
374
375
pozdr
jeśli kluczem jest - że najlepsze wg. Ciebie idzie jako pierwsze to byłbym za zamianą z drugim :cool: gość tatuowany świetny na tle nieskończonej liczby detali a i zdjęciu pomogła lampka skierowana na sytuacje - co do jedynki zgubiłeś trochę ten niepewny wypoczynek przy piwie - prawa cześć kadru dla mnie do obcięcia. ; )
Pzdr
Lubie foty w B&W.