1 załącznik(ów)
Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"
I tak niech zostanie.
Załącznik 99900
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
I tak niech zostanie.
Tadzik chyba nie lubi jak mu się grzebie.............. ja bym też chyba nie lubił...:roll::wink:
Grzebcie se do woli, Saboora najbardziej przypadło mi do gustu więc "niech tak zostanie" :)
PS Im więcej grzebiących, tym wiecej mam do myślenia ja dany efekt został uzyskany.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Grzebcie se do woli, Saboora najbardziej przypadło mi do gustu więc "niech tak zostanie" :)
PS Im więcej grzebiących, tym wiecej mam do myślenia ja dany efekt został uzyskany.
Dziękuję, to miłe.:oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Powalczyłbyś z bielą(płatki) na krzywych żeby było je widać, albo mi się zdaje albo są ździebko przepalone.
Są, zapomniałem wcisnąć alt jak wołałem a teraz nie wiem jak usunąć przepał z jpg - będę musiał zapytać wujka Google.
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Są, zapomniałem wcisnąć alt jak wołałem a teraz nie wiem jak usunąć przepał z jpg - będę musiał zapytać wujka Google.
Otwórz jpg'a w ACR tak jak RAW i kombinuj. :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
a teraz nie wiem jak usunąć przepał z jpg - będę musiał zapytać wujka Google.
I to jest bardzo dobre podejscie do sprawy.
Napiszesz jak znajdziesz metode u wujka Googla??
A jak nie znajdziesz to po prostu usun przepal wlasnymi slowami i rekami.O moze tak???Załącznik 99928Minute usuwalem i minute posta pisalem.
Życie generalnie jest proste tylko sami je sobie komplikujemy - metoda otwórz JPG w ACR, proste jak konstrukcja cepa ale ściagnąłem sobie ostatnio RawTherapee - tam jest tyle fajnych suwaczków które nie wiem co robią. Idzie zima - będę miał zajęcie :) :):)
Mirek dzięki - też jesteś wielki ;)