Odp: Olympus XZ 1 F1,8-2,5
Jest jeszcze jeden powód wyłączenia ładowania przez USB, własnie podłączyłem aparat do tabletu.
Pięknie się ładuje z baterii w tablecie.
Cytat:
Zamieszczone przez
and21
Jest jeszcze jeden powód wyłączenia ładowania przez USB, własnie podłączyłem aparat do tabletu.
Pięknie się ładuje z baterii w tablecie.
Doinwestuj Chińską gospodarkę, kup za parę PLN czytnik, wyjmij kartę z aparatu i po bólu, po krzyku, po sprawie. Nie rób problemu z niczego.
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Doinwestuj Chińską gospodarkę, kup za parę PLN czytnik, wyjmij kartę z aparatu i po bólu, po krzyku, po sprawie. Nie rób problemu z niczego.
Np: http://allegro.pl/czytnik-kart-pamie...925529163.html
Cytat:
Jak ja lubię ten aparat... Ciemna jak noc katedra... ISO 400 - 800 F1.8 i jedziemy na miękko z ręki :smile:
no to pokaż sampla z tej ciemnej katedry
Cytat:
Zamieszczone przez
kateb
To może ja :)
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Czytnik nie jest rozwiązaniem .
Co do wyjmowania karty to mam pewne zastrzeżenia,miałem trzy Olki i we wszystkich były problemy z klapką,w uz 750 była zaklejona taśmą.
Zresztą aparacik jest super, baterie też są ok
Cytat:
Zamieszczone przez
and21
Czytnik nie jest rozwiązaniem .
Co do wyjmowania karty to mam pewne zastrzeżenia,miałem trzy Olki i we wszystkich były problemy z klapką,w uz 750 była zaklejona taśmą.
Zresztą aparacik jest super, baterie też są ok
Powtarzam: nie rób problemu z niczego. Gniazdo USB też jest pod klapką. Miałem/mam 7 Olków, w żadnym klapki nie były problemem, używam czytnika bo jest szybciej.
Wiem! - w tym nie znajdziesz haka - kup kartę Eye-Fi :] nie trzeba jej wyciągać :]:]:]
Cytat:
Zamieszczone przez romek1967;764859Wiem! - w tym nie znajdziesz haka - kup kartę Eye-Fi :
nie trzeba jej wyciągać :]:]:]
Nie, normalnie nie mogę :lol:
...jeszcze nie mogę ->
Cytat:
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty romek1967.
ale już niedługo :D
Cytat:
Zamieszczone przez
kateb
Ha ! No właśnie zrobiłem je w Raw`ach i teraz muszę znaleźć coś co to wywoła... a Raw Therapee działa na mnie jak krzyż z wodą święconą :)
Postaram się :)
Cytat:
Zamieszczone przez
mateuss
Ha ! No właśnie zrobiłem je w Raw`ach i teraz muszę znaleźć coś co to wywoła... a Raw Therapee działa na mnie jak krzyż z wodą święconą :)
Postaram się :)
A olek jakiego softu nie wydał do RAWów? ;)
EDIT: Wybierzse :P http://alternativeto.net/software/raw-therapee/