Mnie brakuje ludzi na tych zdjęciach. Ale ja już tak mam i nic nie poradzę - żeby fota zrobiła na mnie wrażenie, musi być ludzik.
Tonacja i ziarenko - miodzik.
Wersja do druku
Mnie brakuje ludzi na tych zdjęciach. Ale ja już tak mam i nic nie poradzę - żeby fota zrobiła na mnie wrażenie, musi być ludzik.
Tonacja i ziarenko - miodzik.
Rafał, kołacze mi się po głowie seria zdjęć stamtąd na wpół zaaranżowanych, z jakimś powtarzającym się na zdjęciach rekwizytem. Pójdę tam jeszcze i może w końcu wymyślę, co ty by miał być za rekwizyt 8-)
Kolejne zdjęcie, znów HP5+ @6400. Nie będę go opisywał, popatrzcie.
201. Delikatny ład
Pzdr
Następne zdjęcie, w dwóch wersjach. Długo się zastanawiałem, ale nie wiem, który kadr lepszy.
202. wersja 1
202. wersja 2
Pzdr
prawdę mówiąc nie dziwie się, że nie wiesz który lepszy - bo są bardzo podobne. Jeśli się nie mylę - pierwszy jest ciut ciemniejszy, ma więcej szczegółów po bokach i chyba nie był ciut prostowany. I właśnie ten mi się podoba (choć nie znacznie, bo i różnica nieznaczna jest). Klimatyczne miejsce:)
To zdjęcie z kliszy, było tylko skanowane. To jest to samo zdjęcie, ten sam skan, tylko różnie je przyciąłem na komputerze (przycięcie to jedyne, co z nim robiłem, nic nie prostowałem OIDP). Dzięki za komentarz.
Po prostu starałem się znaleźć te różnice i miałem z tym problem.
szerszy pierwszy plan podkreśla "kulisowość", która ginie w drugiej wersji. To samo okno co w 201 ??
chyba 202 lepsze ale różnica minimalna - w zasadzie nie zauważalna :)
radlakos, prawo za spostrzegawczość :) To samo. Chyba masz rację z tą kulisowością.
dobas, :)
Dzięki za komentarze.