Tylko interesujący Kadr się liczy;)
Wersja do druku
Wyjechałem na trochę i dawno mnie nie tu było :)
Taka se widokówka z wyjazdu:
Załącznik 55336
Ahhhhh, witojcie Heniutek z powrotem :grin:
P.S. Widokówka fajna. Zachodniopomorskie :wink:?
patrze w dal i widze las ... lamp , patrze mocniej ... las dzwigow , nie poznaje kolegi , czyzby Szczecin albo Swinoujcie ?
kiedys za mlodego jeszcze w czasach ogolniaka , nie chcialo mi sie isc do szkoly (a mialej juz swoja kase) wiec pojechalem do Szczecina na wycieczke , bedac na miejscu dotarlo do mnie ze nie jestem nad morzem , pojechalem wiec dalej do Swinoujscia i przeplynalem promem wtedy poczulem sie ze ... jestem nad morzem ;-)
PS
o co chodzi z tym Heniutkiem ?
Tak! :D
Zdecyduj się :grin:
Mała podpowiedż:
Załącznik 55358
Wielu ludzi z głębi kraju, myśli, że Szczecin leży nad morzem. Kiedyś facet na ulicy, zapytał mnie którędy nad morze i nie dał się przekonać, że najkrótszą drogą to ok. 100km
Też nie wiem :mrgreen:
zdjecie nic mi nie mowi , ale z tego co napisales latwo sie domyslic ze chodzi o Szczecin , ja sam myslalem ze bedac w Szczecinie jestem nad morzem , wyszlo na jaw ze slaby bylem z geografii
a propo Heniutka , mysle ze kilka osob poprostu sie ucieszylo ze jestes znowu na forum
ja sam patrzac w niedziele ze wpadles do mojego watku , pierwsze co pomyslalem ... zdjecie kosciola , perspektywa i nic sie nie pomylilem ;-)
Co ja widzę, moje rodzinne miasto:)
Ależ Was po świecie porozrzucało Panowie.
Pozdrawiam AP.
Dawno nie było "zadziora" to może dwie wersje jednego kadru?
Ciekawe, jak się będę czuł ze zmasakrowanym zadziorem :roll::mrgreen:
ta pierwsza fotka lepsza moim zdaniem , genialnie uchwycone te wszystkie wystajace plaszczyzny , ciekawe niebo , chociaz mozna by z nim troszke pomieszac , ladnie wyszly tez szyby w samym budynku , zdjecie samo w sobie jest bardzo ciekawe , intryguje mnie jak bedzie wygladalo po "zmasakrowaniu" , mysle ze odrobina dramatyzmu w obrobce nie zaszkodzi
Spoko, bardzo lagodnie Cie potraktowalam...jak na razie, ale jak sie rozkrece to boj sie :mrgreen:
Pierwsze moje, drugie twoje.
Załącznik 55581 Załącznik 55580
ciekawawie wyszla ta "zmasakrowana" przerobka , bardziej soczyscie ale nadal dosyc naturalnie , szkoda ze pojawilo sie jeszcze mocniejsze zabkowanie na krawedziach
Nie zdążyłem umyć ale i tak nie bolało ;)
No cóż :roll:
Nie jest to ten efekt, który mnie zadowala ale pokazałaś mi właściwy kierunek.
Często zatrzymuję się w połowie (gdybyś widziała oryginał :-P), teraz też wydawało mi się, że już mam ten efekt który mnie zadowala.
Potem przychodzi taka, masakruje moje zdjęcie i najgorsze, że ma rację :D
Popracuję nad nim :wink:
Wiesz Helmuth...mnie ten efekt tez nie zupelnie do konca zadowolil, ale jak sie ma zachcianki i sie je chce szybko spelnic to czasami sie czlowiek zatrzymuje w polowie drogi.
To byla tylko jedna nieprzyzwoita propozycja z mojej strony i to bardzo na szybko Gdybym bardziej dopiescila albo zmasakrowala kto wie co by z tego wyszlo :wink:
Tym razem, "z pewną nieśmiałością taką" wklejam dwie wersje tego samego zdjęcia. Obrabiane na netbooku, wiec nie mam zupełnie pojęcia jak ta obróbka wyszła ;)
Pierwsze lepsze (sic!). Też mnie ciekawi co jest na tych zdjęciach.
pozwolilem sobie na taka mala interpretacje tej tajemniczej ... balustrady z filarem na srodku ;-)
Stawiam rowniez na jedynke :-)
cicha woda ... niezle Tobie szlo Helmut(h)
No to się odważę :-P
Super schody, a światło rzeczywiście trudne.
Pozdrawiam AP.