Strumyczek wyszedł doskonale, tylko "Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Bodzip."
Wersja do druku
Strumyczek wyszedł doskonale, tylko "Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Bodzip."
Strumyczek fajny :-)
Cicha woda....:wink:
Bardzo ladnie Bodzio.
Ale mi się nostalgicznie zrobiło - do cerkwii w Bielicznej wybrałem sie na jedną z pierwszych wycieczek z synkiem - miał 3 m-ce i oczywiście jechał w wózku :-).
Wiosną i jesienią w Foluszu jest pięknie. ładne zdjęcia 461 i 462 naj :-)
"W obrębie Magurskiego Parku Narodowego. Z Gorlic do Folusza, 3 minuty do parkingu, i 20 minut spaceru. Ścieżka szeroka, łatwa, można iść w szpilkach :grin:"
...Bodzio litości...od kiedy Ty w szpilkach chodzisz ????:mrgreen::mrgreen:
czasem jak patrzę na Twoje fotki to nie wierzę że takie miejsca jeszcze są w Polsce...pięknie po prostu,pięknie...i wiesz co!? nie żałuj sobie...chodź i foć !!! i dawaj te fotki natentychmiast....:grin:
Tam na Rotundzie, to faktycznie latawca mi brakowało
Te szpilki to taka dygresja do zaobserwowanych przypadków:
w Tatrach w schronisku w "Murowańcu" była babka w bardzo wysokich szpilkach. Szła od Kuźnic. Ludziska normalnie rechotali. Jak ją nogi bolały to sobie wyobrażam.
A drugi przypadek na zlocie, na skałkach zamku w Olsztynie też taka jedna genialna była :D
Wodyspady fajne, tylko dlaczego ci takie małe wyszły ????
U mnie są dużo większe........:shock:
Załącznik 64534