A to ja nie wiedzialam, ze to kombajn :roll:
Mozna wiedziec co Cie tak przekonalo do tej 10-20/3,5 ??? :wink:
Wersja do druku
Od dawna chciałem jakieś szerokie szkło kupić, czekałem na jakieś nowe konstrukcje i się doczekałem. Ta sigma dobrze wypada w testach, na forum nikona też dobrze o niej piszą. Pooglądałem na zlocie i mi się spodobała.
Teraz trochę potestuję bo i tak pogody nie ma i jak pojawi się lepsze światło ruszę do puszczy złapać trochę szerszych leśnych klimatów
P.S.
Coś ten Twój silniczek czasami piszczał, u mnie tak nie ma, moja jest cichutka, nie wydaje żadnych dźwięków przy ustawianiu ostrości.
Czyli bylam na podsluchu...:shock:
Mnie sie wydaje, ze cicho chodzi....to pewnie moje piski byly, bo to bylo w zasadzie moje pierwsze powazne starcie z tym szklem.
Jak zrobisz proby to prosze podziel sie ze mna opinia i uwagami, co mozna z tego arcydziela wyciagnac.:wink:
Wsio co namietne u Ciebie to na avatarze w kolorze lila-roz:grin::grin::grin::grin::grin:
psina rewelacja... pierwsze wg mnie najfajniejsze.... a nowy awatar... hmmm... też w peruce - blond tym razem...:grin:
W drzwiach fajnie kontrast kolorów oddany i w połączeniu z ornamentem złoceń daje przyjemny widok. Wnętrze uwagę skupia przede wszystkim mozaiką podłogi i stonowanym światłem. Pan z balonikami świetny. Ogladając zdjęcia bawiącego się pieska uważam, że klimat tej zabawy wprowadza w dobry humor.