bardzo ładnie wyszło, nie czepiaj się siebie ;)
Wersja do druku
bardzo ładnie wyszło, nie czepiaj się siebie ;)
Dla mnie moj faworyt czyli fotka nr 3 jest ladniejsza w pierwszej wersji zamieszczonej na forum. Druga ma hmm... źrenice w ktorych cos widac, tyle ze kosztem calej reszty (kontrast twarzy/cery modelki). Generalnie upieram sie ze pierwowzor najbardziej mi odpowada. Generalnie za bardzo pojechales z ostrością.
PS.
Wszystkie foty ktore pokazales sa wysokich lotów. Lotów ktore to TY wyznaczyles sobie za standard, a ja jako widz sledzacy twoje dokonania porownuje poziom twoich prac. Stąd tez moja ocena ma charakter bardziej czepialstwa.
PS2.
Zacznij bazować na "brzydkich" modelkach bo inaczej ciezko bedzie sie czegos czepiać.
Rrrradek, tak, to jest ta modelka :)
Lessie, postaram sie nadmiernie siebie nie czepiac, ale tak troche musze, zeby pion utrzymac :)
BTW, masz byczy avatar ;)
Kisi, dzieki za uwazna obserwacje. Czepiaj sie, jesli uwazasz, ze trzeba, bo tylko takie czepianie daje mozliwosc zweryfikowania swojego spojrzenia ze spojrzeniem odbiorcy. I nie mowie tu o checi robienia pod publiczke. Po prostu staram sie wyciagac ze wszystkich opinii jakas srednia, ktora wykorzystuje do dalszej nauki.
Odnosnie modelek, od niedawna fotografuje te dziewczyny, ktore sie do mnie zglaszaja, bez wzgledu na urode. Zarowno Luiza jak i Natalia wczesniej sa dziewczynami, ktorych wczesniej nigdy nie widzialem. W nadchodzacym tygodniu szykuja sie nastepne sesje, i tym razem dziewczyny wczesniej mi nieznane :)
pozdrawiam!
Jeszcze kilka zdjęć ze spotkania na Powązkach...
I jeszcze kilka...
Czorne. Czy Powąski sie czyms charakteryzuja wsrod tysiecy cmentarzy?
a byłes tam kiedyś? to trzeba zobaczyć. To to samo co w Lwowie Cmentarz Łyczakowski w Paryżu Per Lachaise.Cytat:
Zamieszczone przez Peniek242
Jakbym byl to bym sie nie pytal.
zapraszam do warszawy. Warto obejrzeć ale nie żartuj, że nie wiesz co to Powązki. Ja bym się wstydził jakbym nie wiedział co to jest Kopiec Kościuszki lub inny zabytek w KRK.
Zapewne to jakis hotel no ale moge sie mylic.