Odp: Moje foty i tylko moje
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Ja mogłem :grin:. A foty fajne, takie w stylu wątku wątku "Opuszczone - Zrujnowany Krajobraz (wątek otwarty)" :grin:
Najważniejsze, że nikomu się nic nie stało.
Nie bardzo, bo nie opuszczone. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Saboor, te foty to z jakimś nowym filtrem artystycznym olka ???
Coś w stylu " Ponura spalona tonacja " :shock:
To wersja betha, miała tworzyć na ścianach milusi szaro-czarny gradient,
następną wersję się dopracuje.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
Panie
Saboor! dałeś Pan popalić!
Tak, najważniejsze że nic nikomu się nie stało a straty rzeczowe - nie ma takich których nie da się "odrobić". Życzę zdrówka i dużo sił, bo przy remoncie będą potrzebne
Dzięki przydadzą się życzenia.
---------- Post dodany o 09:16 ---------- Poprzedni post był o 09:13 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Ten filtr będzie dostępny niedługo jako upgrade we wszystkich Olkach. Prace nad jego udoskonaleniem filtra przeszły najśmielsze oczekiwania Piotra.
Fakt, trochę przesadziłem, ale Wiecie jak człeka ponosi przy obróbce.... . a przy kodzie... uuu... .
Z taką wersją filtra, nie można by było robić zdjęć, jednostkom wiadomojakojęzycznym, bo by wojna była. :mrgreen:
---------- Post dodany o 09:18 ---------- Poprzedni post był o 09:16 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
That's the spirit!
Sie wie! Twardym trza być, a nie Mietkiem, bo się Mietek wkurzy, że się kto pod niego podszywa... .:mrgreen:
Zorganizuj szybko jakiś zlot w Markach, a ekipa Olyclubu zrobi porządek w Twojej kuchni. :esystem::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Zorganizuj szybko jakiś zlot w Markach, a ekipa Olyclubu zrobi porządek w Twojej kuchni. :esystem::mrgreen:
To jest myśli! :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
...następną wersję się dopracuje...
No trochę się mi słabo zrobiło, że będzie następna wersja...
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Popieram!!
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Fakt, trochę przesadziłem, ale Wiecie jak człeka ponosi przy obróbce.... . a przy kodzie... uuu... .
Z taką wersją filtra, nie można by było robić zdjęć, jednostkom wiadomojakojęzycznym, bo by wojna była. :mrgreen:
Chciałem zaznaczyć, że wczoraj wyszła aktualizacja do E-M1, ale nie widać tego filtra w aktualizacji. Jeszcze jakieś problemy techniczne?
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Chciałem zaznaczyć, że wczoraj wyszła aktualizacja do E-M1, ale nie widać tego filtra w aktualizacji. Jeszcze jakieś problemy techniczne?
Spór o tantiemy.
Gupieje człek z wiekiem...
Sorka, wywaliłem kwiatka bo jak na niego paczyłem to mi się na wymioty zbierało.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
No właśnie. Wygląda jak przez okno, znaczy się - jak z plastiku :(
Czy coś zostało usunięte pod kwiatkami zostawiając efekt rozmycia końca łodyżki i zbrązowienia krawędzi płatka? :)