Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Gdzie wy tam góry widzicie???
1 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Mgiełka fajna, kadr sielsko-swojski i przyjemnie by się patrzyło gdyby światło było lepsze i kolorystyka mniej zimna:wink:.
Załącznik 91951
Niebo specjalnie przepaliłem, niewiele udało mi się z niego wyciągnąć.
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
We mgle? :-P Ja w każdym razie nie pale tego co oni :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
przepraszam: okropny jest ten "widok" : / Fotografowanie mgły to daleki plan, góry, tonące szczyty, wieże kościołów gdzieś w oddali, niebo o niepokojących kolorach.
Tutaj są góry i te miałem na myśli...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
W wyobraźni widzą góry. Widzą oczami wyobraźni góry które mogłyby tam być.:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
przepraszam: okropny jest ten "widok" : /
Zgadzam sie z Toba. Ta droga- jedna wielka kałuża, to faktycznie okropny widok.
Nie znaczy to jednak, ze taki widok nie jest wart fotki ;)
Gdyby tylko ta mgła była gęstsza, zakrywająca ginący w niej drugi plan, mogło by być nieźle :)
Tutaj, jest to co najwyżej mgiełka. Niebo można w ogóle wywalić i skupić się tylko na tej kałuży. Może niższa perspektywa?
Nie zgadzam się natomiast kompletnie z opinia:
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
Fotografowanie mgły to daleki plan, góry, tonące szczyty, wieże kościołów gdzieś w oddali, niebo o niepokojących kolorach.
Jest (nawet u nas) wiele zdjęć mgieł na łąkach, w lasach, nad wodą, gdzie wcale nie widać gór, kościołów w oddali ani nieba. Po prostu mgła jest tak gęsta, ze widać tylko pierwszy plan.
I tez jest pięknie :)
Kurde Dziecina o swicie we mgle sama rzyciom:mrgreen: ryzykuje,przed wilkami nie ucieka,po bagnach blotach na koncu swiata sama jedna a Wy narzekacie.Widoczki sliczne som po prostu,tez se zapalilem:mrgreen:Załącznik 91955Załącznik 91956
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kurde Dziecina o swicie we mgle sama rzyciom:mrgreen: ryzykuje,przed wilkami nie ucieka,po bagnach blotach na koncu swiata sama jedna a Wy narzekacie.Widoczki sliczne som po prostu,tez se zapalilem:mrgreen:
Ty przestań jej tak mgłę dorabiać bo się zrobi leniwa i z łóżka nie wyjdzie i będziemy oglądali widoki pokojowe z mgłą ;) :). Ale mgła ładna :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kurde Dziecina o swicie we mgle sama rzyciom:mrgreen: ryzykuje,przed wilkami nie ucieka,po bagnach blotach na koncu swiata sama jedna a Wy narzekacie.Widoczki sliczne som po prostu,tez se zapalilem:mrgreen:
Ty jeden mnie rozumiesz...
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ty przestań jej tak mgłę dorabiać bo się zrobi leniwa i z łóżka nie wyjdzie i będziemy oglądali widoki pokojowe z mgłą ;) :). Ale mgła ładna :)
ja leniwa??? nie... Ostatnio dużo pracuję, głównie w nocy... grrr... potem odsypiam w dzień, szukam mieszkania do wynajęcia a i tak znalazłam chwilę żeby wyjść w miasto i cyknąć kilka zdjęć...
2 na smaczek...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
2 na smaczek...:)
no i fajny ten smaczek ale przycięty zbytnio...