Odp: macieknr1 - moje zdjęcia
Mnie podoba się pierwsze i czwarte. :grin:
...zdecydowanie przejadło mi się BW...w niektórych sytuacjach jest ok. ale jedynka najbardziej mi leży....
wysunę nawet teorie że wszystko co jest gdzieś/jakoś niedociągnięte...konwertuje się do BW....
jedyneczka jest mniamuśna...czy czegoś brakowało w pozostałych ??
Krzysztof....
Jedyneczka oraz czworeczka jak dla mnie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
...zdecydowanie przejadło mi się BW...w niektórych sytuacjach jest ok. ale jedynka najbardziej mi leży....
wysunę nawet teorie że wszystko co jest gdzieś/jakoś niedociągnięte...konwertuje się do BW....
jedyneczka jest mniamuśna...czy czegoś brakowało w pozostałych ??
Krzysztof....
\
hmm dziekuje za odwiedziny, czy czegos brakowalo mysle ze tak brakowal dobrego swiatla ... oraz polara niestety jeszcze nie zakupilem na niedawno nabyte szklo 14-54 II pozdrawiam waruga dzieki
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
\
hmm dziekuje za odwiedziny, czy czegos brakowalo mysle ze tak brakowal dobrego swiatla ... oraz polara niestety jeszcze nie zakupilem na niedawno nabyte szklo 14-54 II pozdrawiam waruga dzieki
...nabądź !!! takie widoki są przepiękne ale w kolorze....chociaż to kwestia smaku....a gdzie Paulina ?? już o niej zapomniałeś ;-)
Dla mnie jedynka najlepsza. Czwórka też ładny kadr ale wolałbym w kolorze.
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
...nabądź !!! takie widoki są przepiękne ale w kolorze....chociaż to kwestia smaku....a gdzie Paulina ?? już o niej zapomniałeś ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Dla mnie jedynka najlepsza. Czwórka też ładny kadr ale wolałbym w kolorze.
Paulina hmm w Polsce nic nie poradze niestety heheh dzikuje pozdrawiam :)
masz coś z zielonej wyspy ???
Zdjęcia spoko ale lepiej wyglądałyby wg mnie w kolorze.