Mówisz - masz :D .Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Pan Leonard coś tłumaczył tumanom (czyli mnie i innym tumanom). A ja mu pyk znienacka.
330
Wersja do druku
Mówisz - masz :D .Cytat:
Pan Leonard coś tłumaczył tumanom (czyli mnie i innym tumanom). A ja mu pyk znienacka.
330
Tak samo dobre jak poprzednie :D Cos fotogeniczny ten Pan Leonard. Tez bym mu robil zdjecia zamiast sluchac ;)
Pzdr i poprosze o jeszcze takich "Mowisz-Masz" :) Sama przyjemnosc z ogladania. Bardzo podoba mi sie, jak operowales swiatlem na tych ujeciach.
Żadne tam "operowałeś światłem". Kompletnie się na tym nie znam. Pierwszy raz w życiu robiłem zdjęcia w studio. Po prostu bardzo spodobały mi się twarze obu panów, intuicyjnie użyłem jednego ostrego światła (wczoraj dowiedziałem się co to plaster miodu :roll: ). I tyle.Cytat:
I tu mnie kompletnie zaskoczyles. Swiatlo na tych zdjeciach gra glowna role, jest bardzo dobre. Wyglada, jakbys dokladnie wiedzial co robisz i caly efekt byl dokladnie zamierzony. Mowie zupelnie szczerze, bylem pewien, ze masz juz doswiadczenia z takimi zdjeciami, bo "operujesz" tym swietnie. Jakby nie bylo, bardzo mi sie zdjecia podobaja :)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Pzdr
Jeszcze dwa z Katowic:
331
332
Pan Piotr z firmy Hensel odrobinę się spiął, kiedy przyprowadziłem modela z żarzącym się petem.
No dobra, już nie męczę tymi fotami z Katowic. Wrzucam ostatnie. Jeszcze raz dziękuja (tak mówią Hanysy) Radjowi Erewaniowi, Jackowi, Panu Leonardowi i Panu Piotrowi z firmy Hensel i kolegom z OlyClubu za przyjemną sobotę. Pewnie bym tego dnia chlał wódę, a tak zrobiłem parę fotek ;) .
333
ostatnie moim zdaniem idealnie sie nadaje do zdraganizowania :) 332 tez. :)
I tak się zrobi :D .Cytat:
Zamieszczone przez k@czy
Ostatnie rowniez mi sie podoba, ma swoj klimat. Szkoda tylko tej lekko przepalonej dloni w prawym dolnym rogu, ona mi jakos przeszkadza, burzy nastroj zdjecia. Bez niej cale zdjecie jest szarawe, a tak ten efekt sie psuje.
Pzdr
331,332 i 333 bardzo mi się podobają :) Pozdrawiam