Na ostatniej bogatce całkiem udanej tło mi nie przeszkadza, ponieważ odebrałem to jako jesienny kolor zgodny z porą.
Wersja do druku
Na ostatniej bogatce całkiem udanej tło mi nie przeszkadza, ponieważ odebrałem to jako jesienny kolor zgodny z porą.
Niestety stawiam na aparat, na Mazurach zrobiłem test moim 330 i kolegi nikonem 40 czy coś (podstawowy). Fotografowałem białe jachty w pełnym słońcu na identycznych ustawieniach. W e330 biły kolor - przejarany a nikon naprawdę dzielnie przeszedł próbę.
Co do nowej puchy rozważ 620 - testowałem go z swd 50-200 i naprawdę co do szybkości af i zdjęć seryjnych byłem zadowolony, dodatkowo połowę lżejszy i coraz tańszy :). Zastrzeżenia miałem do jakości obrazu a nie przekraczałem iso 400, jednak pracowałem za krótko i możliwe, że nie potrafiłem optymalnie ustawić aparatu . Porozmawiaj w RE na forum istnieje możliwość testowania tego modelu.
bufetowa - super avatarek :grin:
Wiejo - ładnie się rymło, albo planowo zrymowałeś ;)
kowal73 - ale ten nikon d40 - wcale nie taki tani (patrząc na e510) koło 1900zł - zastanowiła mnie ta opcja : Auto ISO 200-1600 - dlaczego auto ? i 6,1mpix tylko ;)
A te macanie 620-tki, to tylko gdzieś w pobliżu RE czy na jakiś zlotach klubowych ??, szkoda, że nie mogę "pomacać" jakiegoś lepszego obiektywu z serii profesjonalnej ;)
pzdr
oj szykuję się ostro, dzisiaj od mamy dostałem jakieś ciepłe wygodne, .. żółte :roll: kalesony :grin: żona nabijała się z czarnych, mówiła, że jak tofik wyglądam, a w tych żółtych jeszcze większy odjazd :)
Czatownia, bezruch i mróz to poważny temat w zimie, już od miesiąca przeglądam różne gadżety - śpiwór, skarpetki na baterie ;), chemiczne ocieplacze, buty z membraną itd :)
pzdr
Witam,
Pierwsza sosnówka do kolekcji, podobnie jak z czubatką - nie mogę zrobić im ładnej fotki - sa strasznie ruchliwe i nie mogą z tyłkiem w jednym miejscu wysiedzieć ;)
Sikora Sosnówka
pzdr
No a tu ładnie - piórka nie przepalone. Inne warunki czy coś z ustawieniami kombinowałeś?
Oj pięknie ustrzeliłeś tego szaraka.
Gratulacje i pozdrówka.
Jak ja Ci zazdroszczę tych szaraków ( tu westchnięcie), gratki :)