Spokojnie, daje radę. Fociłem przy minus 25. Żadnych problemów. Jedynie to na zewnątrz wyjąłem kartę, a w ciepłym mieszkaniu aparat opatuliłem aby odpuszczał powoli.
Wersja do druku
Aparacik daje sobie radę i Ty radzisz sobie z aparacikiem, aż miło popatrzeć :)
Tak to EPL5 z krótkim kitem w tym przypadku, czyli 14-42mm :) . Mój egzemplarz na jakieś szczególnie ekstremalne temperatury wystawiony raczej nie był, najgorzej było na Sławkowskim na Słowacji - marznąca mgła, wiaterek spory i kilka stopni niżej zera. Nie sprawiał żadnych kłopotów w takich warunkach (post 596 z kilkoma fotkami ). W sumie od końca września kiedy go kupiłem do teraz zrobiłem około 1000 fotek, i nagrałem parę filmików, kłopotów nie sprawia żadnych. Na żadnym wypadzie nie udało mi się wyczerpać baterii ale robiłem po max 200 kilka fotek, w tym przypadku było podobnie.
Bardzo ładna fotorelacja. Przypominają mi się stare czasy. Oj nastrojów o zrobiło się oglądając zdjęcia. Wszystkie zdjęcia na bardzo wysokim poziomie, nie ma się do czego przyczepić . Obecnie nie mam swojego ulubionego zdjęcia. Pozcrawiam.
"Płonące" Tatry
Załącznik 137542
Tatry Zachodnie, Giewont
Załącznik 137544
W pewnym momencie "zapłonęły" mgły w dolinkach pomiędzy Tatrami a pasmem Babiej Góry
Załącznik 137545
Diablak
Załącznik 137546
KasprowyWierch
Załącznik 137543