Tomek, powiedz dlaczego zmuszasz mnie do używania brzydkich słów ? :mrgreen: Jak zobaczyłem tego chłopaka to powiedziałem: ooooosz ku****wa :mrgreen:
System nadal nie pozwala na plusa. System jest gupi i ma wszy :-P
Wersja do druku
Tomek, powiedz dlaczego zmuszasz mnie do używania brzydkich słów ? :mrgreen: Jak zobaczyłem tego chłopaka to powiedziałem: ooooosz ku****wa :mrgreen:
System nadal nie pozwala na plusa. System jest gupi i ma wszy :-P
,
Przepraszam, więcej nie będę :cry: Obiecuję się poprawić!
A system już dawno, brzydko mówiąc, olałem. Po co mi system, który nie pozwala przyznać punków za cenne wpisy, bo muszę "rozdać"? I co? - mam rozdawać za te wpisy, które na punkty nie zasługują abym mógł dać tym, którym się należy?
@paparapa, dzięki :D
214. Młoda impala, która chwilę wcześniej przez swoją nieuwagę wpadła w łapy lwicy, podejmuje ostatnią próbę ucieczki. Próbę z góry jednak skazaną na niepowodzenie.
Załącznik 220444
o kurde... młody jest genialny - zawadiackie spojrzenie ;) piękne nasycone kolory - uwielbiam
a ostatnie - masakra - co za moment w oku ofiary - az chce nie wiedzieć co było dalej - uciekła czy nie nie udało ??
kapitalny warsztat - i świetne momenty
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
aaa- i młodego pozwoliłam sobie zgłosić do konkursu na najlepsze foto Marca
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
a jako ze nadrabiam zaleglosci - to hipek tez został zgłoszony do konkursu - gratulacje :)
i dzięki za piękne kadry
214 - wspaniale uchwycony moment. Scena brutalna, ale taka właśnie często jest przyroda. Żal skazanej na śmierć gazeli, z drugiej strony lwica (i być może jej młode) dzięki śmierci impali przez pewien czas nie będą głodne.
no to do zgłoszonej 2ki powyżej dołącza też scena drapieżna - i będzie walczyć o miano najlepszego foto Marca - gratulacje :)
Scena typu taki jest ten świat, ale jest płaska i wygląda jak wyszywanka, co wzmacnia pięknie metaforę.
Pzdr, TJ
Dziękuje za komentarze no i nominacje :oops:
215. Znane i mam nadzieję, że lubiane pelikany. Tym razem w podwójnym zestawie.
Załącznik 220542
Ciekawe ile jeszcze trzymasz w szufladzie takich fot. Świetne.
Kapitalne kadry!