Odp: ABIR - zdjęcia wszelakie
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Dziewczynka, o której pochodzeniu do dziś spierają się uczeni, dla odwzorowania skali
Spór uczonych dotyczył chyba, co było pierwsze, jajko czy dziewczynka? W moim przypadku dziewczynka pierwsza :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
lisiajamka1
Spór uczonych dotyczył chyba, co było pierwsze, jajko czy dziewczynka? W moim przypadku dziewczynka pierwsza :mrgreen:
Ale gdyby nie jajka to by jej jednak raczej nie było :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
lisiajamka1
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Ale gdyby nie jajka to by jej jednak raczej nie było :mrgreen:
i spór uczonych trwa nadal:mrgreen: dopuki kto się na krowim placku nie wyłoży, walnie łepetyną o podłogę i wpadnie na rozwiązanie:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
i spór uczonych trwa nadal:mrgreen: dopuki kto się na krowim placku nie wyłoży, walnie łepetyną o podłogę i wpadnie na rozwiązanie:mrgreen:
ale że zakaz krowom placków robić to prędko to nie nastąpi
kapitalny znak !! :)
Dziś przechodząc się tczewskim mostem ucieszyłam się, że ptaki robią takie małe kupy. Wyobraziłam sobie, że te wszystkie kawki i gołębie robią kupy wielkości krowich placków... Niemiłe by były takie niespodzianki.
3 załącznik(ów)
dzięki za odwiedziny.
wczoraj odkurzyłem siatkę maskującą i położyłem się na chwilę w trawie, bardziej na czajki (które też pojawią się). Trafiło mi się obserwować pole walk godowych łabędzi. zleciało się ich 4 chłopa - oj wióry, a raczej pióra leciały:mrgreen: zaczniemy delikatnie
227.
Załącznik 116077
228.
Załącznik 116078
229.
Załącznik 116079
Oj czekam na cdn. :mrgreen: