Bardziej podoba mi się 193. Klimatyczne.
Myślałem, że przestałeś robić foty. :wink:
Wersja do druku
Bardziej podoba mi się 193. Klimatyczne.
Myślałem, że przestałeś robić foty. :wink:
Dzięki grizz i Rafał. Nie, nie przestałem, choć rzeczywiście robiłem mniej ostatnio (to wcale nie musi być gorzej). Wbrew pozorom to nie działa tak, że jak się nic nie pokazuje w internecie, to znaczy, że nie ma sie co pokazać ;) Jeśli się nie udzielam w internecie, to nie znaczy, że przestałem istnieć ;) Te zdjęcia są już sprzed jakiegoś czasu. Może jeszcze coś wrzucę.
Umieszczona Pani w prawie centrum kadru w fotce(plaszczyk jasniejszy od tla)spowodowalo ,ze fotka bije pozostala o 100%.
Fotki EXTRA!!
Ps.Zabiles chyba standart o mocnych punktach.W tej fotce on jest tam gdzie Ona stoi.
Jeszcze raz dzięki :) Cieszę się, że wyszło (sam też tak uważam ;)), bo nie robiłem żadnych powtórek. Z resztą trudno robić powtórki, skoro ma się tylko 12 klatek na kliszy i to kilka już zrobionych.
A mi sie to właśnie podoba ;) Choć chętnie bym zobaczył fotę, gdzie stoi dokładnie na środku.
O rany, tak długo już fot nie wstawiałem, że odpisuję z radości na każdy komentarz :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Kurczę, to pierwsze jest troszeńkę niedoświetlone. Trochę więcej światła, by było kilka szczegółów na plecach gościa i byłoby lepiej moim zdaniem. Druga już jest naświetlona dużo lepiej, choć chyba te same czasy i przysłonę miałem ustawione.
Ble, komputer ;P Ja tu zapodaję nic nie obrobioną fotografię, prosto zeskanowaną z filmu (no ok, skanowanie... ;) ), a on mi tu postaci na fotce przestawia :) A tak na poważnie, to dzięki. Mimo wszystko nadal nie jestem pewien, więc chyba będę się trzymał mojej wersji ;)