Dwa zdjęcia z wczorajszego szwendania się po lesie z dzieciakami.
zdjęcia 207, 208.
Wersja do druku
Dwa zdjęcia z wczorajszego szwendania się po lesie z dzieciakami.
zdjęcia 207, 208.
Traszka zwyczajna. Na działce ojca ma od ok. 6 lat małe siedlisko traszek w małym oczku wodnym. Wczoraj jedną przyuważyłem na kamieniu przy oczku. Może migrowała pomiędzy oczkami wodnymi.
Zdjęcia 209, 210, 211.
No i fajna ta traszka.
208 i 211 - bardzo dobre.
Pozdrawiam.
Bomba, wygląda jakby z wosku odlana, ale zdecydowanie więcej GO by się przydało.
Dzięki za odwiedziny i cenne uwagi.
Oczka szczere.
Na 208 jak kadr z filmu SF - podczas eksploracji obcych planet można trafić na takie stwory najczęściej wyłażące zza skały w najmniej pożądanej chwili :wink: Bardzo fajne zdjęcie :grin:
Wczoraj byłem z rodzinka w Bytomiu-Chorzowie na Żabich Dołach. Łudzi dużo ale i ptactwa też. Ptaki przyzwyczajone do ludzi, gniazdują parę metrów od nich. Kaczki z młodymi parę metrów od ludzi prawie oswojone.
212, 213, 214.
Jaszczura z dzisiejszego dnia wrzucam.
zdjęcia 215, 216, 217.
Bardzo ładne. Podoba mi się jaszczur.
215 świetne!
Aleś go tam w tej trawie wypatrzył!
Dzięki wszystkim za komentarze.
Wczoraj poza jaszczurką jeszcze kaczki mi pozowały.
Zdjęcia: 218, 219, 220.
219,lubie,
A ja 220:-)
219 byłoby świetne, gdyby nie to głupie źdźbło.
Mnie też się podobają :)
215, 216 i 218 - świetne.
Pozdrawiam.
W niedziele byłem na Zielonej w Kaletach. Chciałem spotkać bobra lecz się nie udało, myślałem o czapli lecz był po drugiej stronie jeziora a jak ja obeszłem jezioro to i ona też. Więc pozostały mi jedynie widoki. Oto pierwsze:
221, 222, 223, 224.
z czaplą nie jest tak łatwo, uwierz mi. ten ptak ma tzw. duży dystans ucieczki i żeby go podejść trzeba trochę więcej pracy niż obejść jezioro dookoła:mrgreen:
mi się podoba 222 i 223. 224 to jakiś hdr?
Tak Abir 224 to hdr.
221-Okret z wyciagarka.Przednio sie oglada.
A ja wybieram 221. Ile razy jestem na Zielonej, to zawsze łódki fotografuję. Fajne są :)
Ahutta na Zielonej jest jeszcze jedna zaleta łódek, że często zmieniają swoje miejsce dzięki wędkarzom. Co jestem n Zielonej to często są w innych miejscach pozakotwiczane, raz we wodzie innym razem na brzegu.
Abir ja często robię hdr lun na warstwach składam zdjęcie jak fiszem robię. Często obraz nie mieści się w rozpiętości a filtra ni jak zastosować.
Kolejna tura zdjęć.
225 - łódka która już ok. pół roku jest zatopiona. Zrobiłem już kiedyś jej zdjęcie ale wówczas trochę krzaków w kar wchodziło. W niedziele wszedłem trochę do wody i zmieniłem kąt - niestety poprzednio lepsza była pogoda.
226 - jeden z wielu wędkarzy.
PS. dzięki wszystkim za komentarze.
Wędkarz mi się podoba.
225,226 - fajne :)
Bardzo dobre to z wędkarzem.
Pozdrawiam.
fajne w sumie są obie wrzuty, wędkarz fajnie wyszedł.
Dzięki za odwiedziny i uwagi. Z niedzielnego pleneru mnie też wędkarz się najbardziej podoba.
Oba ostanie zdjęcia to taka bezpieczna klasyka;). Oba mogą się podobać.
Ja wybieram jednak łódkę - jest mnie wymuszona, mnie doskonała, no i dłużej wokół niej "chodziłeś", żeby zrobić to foto;)
Zdjęcie 227 - ostatnie z niedzielnego pleneru.
Z wczorajszego dnia.
zdjęcia: 228, 229.
pierwsze, z profilu fajniejsze.
nogi pewnie miał tak długie że obcięcie ich było koniecznością:mrgreen:
Ale piękniak:-P Mnie bardziej się 229 podoba
Celowo uciąłem nogi. Kiedyś próbowałem pstryknąć z nogami ale właśnie długie nogi i sam tułów wyszedł malutki.
zdjęcie 230 PRLowska biedronka zrzucona przez Amerykanów.