A dla mnie wszystkie trzy naraz. Po co dzielić, skoro tak dobrze razem wyglądają? Bardzo ciekawa i dobrze wykonana seria.
Pzdr
Wersja do druku
A dla mnie wszystkie trzy naraz. Po co dzielić, skoro tak dobrze razem wyglądają? Bardzo ciekawa i dobrze wykonana seria.
Pzdr
No fajne... a może skleić to w PS w jedno... w takiej kolejności jak pokazalaś??? Może coś fajnego by z tego wyszło... jakieś takie magiczną ramkę - jak z książki Andersena i takie belki między zdjęciami bajkowe?? trochę kolory wycukierkowac i byłby fajny projekt:) Co o tym myślisz??
mnie sie jedynka, ale ta okiennica za duza jest... zmniejsz :)
1 lub 3
w 1- przeszkadza mi brak symetrii, to co mówi Kaczy też ma sens ;)
Jedynka. Ogólnie - wery kombinery.
No dzięki. Wyjątkowo dużo ujęć miałam, to co pokazałam to już i tak mocno przesiane.
A okna nie zmniejszę :P Poszukam innego.
Para przypadła mi do gustu swoim klimatem jaki wydziela do tego technicznie bez uwag, z Wróżką bardzo ładna seria i wywołujaca uśmiech. Ten kontrapunkt na trzecim sprowadza trochę z krainy czarów do normalnej współczesności lecz nie pozbawia kadru wyrazu.
Kilka miesięcy temu wrzuciłam tu zdjęcie "Biuro podróży"
Rzeczywistość podrzuciła mi pomysł na ciąg dalszy. Czyż nie optymistyczny?
(dla mało spostrzegawczych dodam, że miejsce jest to samo)
Z cyklu 25 lat póżniej... . Popieram takie pomysły
Miejsce to samo ale izupełnie inne i wymowa fotografii też inna.
Dla mnie to: "My też tak kiedyś będziemy..."
Fajna fotka :)
Jedna uwaga to wzrost dzieiciaków. Do takiej scenki dziewczynka przydałaby się wyższa, czytaj => starsza.
W tym wieku to raczej one są wyższe ;)
Ostatnie - kapitalne !:grin:
obserwuję na forum ożywienie w temacie: " jak ten czas ucieka ". Fajniutkie, choć pierwsze z serii fajniejsze. Czekam na dalszy ciąg dziejów, oczywiście nie życząc właścicielowi plajty ;).
Szybko się szykują:) bardzo dobre ;)
pozdrawiam
W poniższej scenie nie ma nic porywającego, jednak nie mogłam nie zrobić tego zdjęcia :) Kto mnie rozumie?
Toż to dumanie profesjonalne - nauczone od największych filozofów;)
Fajne foto - wolałbym w BW:)
No niezłe ;) Ale jak możesz to pokaż je w czarno-białym, chyba bedzie rzeczywiście lepiej ;)
Eh... a mi właśnie o te kolory chodziło... O kolorowe akcenty, czyste, żywe akcenty na tle szarej rzeczywistości i nieporywającej scenerii... o wyłuskiwanie perełek z chaosu... ;)
Nie zrobię cz-b :P
a moze rzeczywiście dobrze mówisz ..... ;)
kolor czy nie ale fota niezła :D
kolor owszem ładny, ale mnie się kadr okrutnie podoba
Zgadzam się z poprzednikami:grin:naprawde fajowskie zdjecie!!W kolorach jest żywe i naturalne:grin:
Witam
W ostatnim treścią jest kolor i jest to wyraźnie widoczne. Przynajmniej ja tak je odbieram. Świetnie wypatrzone.
Bardzo też podoba mi się fotografia "Suknie ślubne". Błyskawicznie wywołuje uśmiech na twarzy. Super.
Pozdrawiam
Z dołu do góry, z góry na dół...
Fajnie to wyszło...:) Bardzo mi się podoba. A co do tematu schodów. Zastanawiałaś się kiedyś nad taką sprawą kiedy zdaje się nam na zdjęciu, że człowiek wchodzi, a kiedy schodzi? Ciekawy temat. W naszej kulturze - z tego powodu, że czytamy od lewej do prawej , schody pokazane na zdjęciu zaczynające się z lewej strony kadru i pnące się w górną, prawą stronę kadru i człowiek na nich pokazany - będzie zawsze wchodził do góry... Odwrotna sytuacja będzie tak jak u Ciebie na zdjęciu. Ta dziewczynka zdaje się, że pomału schodzi w dół... schodek po schodku. Ciekawe jak by to odebrał jakiś Arab??:) - zapewniam odwrotnie:)
Mnie to nigdy nie zastanawia, bo człowiek przeważnie ma głowę zwróconą w kierunku ruchu. Od dawna jednak uważam, że schodzić powinniśmy po schodach, a wchodzić po wchodach. Co na to językoznawcy? :)
Językoznawcy na to: to go upstairs and to go down downstairs:)
Pięknie, miękko, lagodnie subtelnie.
Dobrze grasz kolorami, zdecydowanie wole u Ciebie kolor.
Jeszcze gdyby nie było tych graffiti...
PS
Za wyjątkiem kobiet w supermartetach i "galeriach" handlowych.
Idą do przodu a patrzą wszędzie, tylko nie w kierunku w jakim się poruszają.
Wielokrotnie miałem ochote wypuścić na taką #*&$!~$$$!!!
Zazwyczaj omijam łukiem, jednak kilkakrotnie zatrzymalem się i grzecznie poczekałem, aż taka osoba miękko odbije sie od mojego brzucha i powróci do rzeczywistości.
Żebym chociaż usłyszał "przepraszam", ehhh :/
Wery kombinery.
Prawie moje miasto. W paski.
Takie tam zwykłe obserwowanie świata...
Dajesz :)
Ostatnie świetne. Podoba mi się Twoje widzenie koloru i pokazanie "zwyczajnych" sytuacji w ciekawy sposób. Kadry są naturalne, bez zbędnych udziwnień ale ogląda sie je bardzo przyjemnie. U mnie niezmiennie wywołują uśmiech na twarzy :)
Przedostatnie byłoby również świetne ale...krzywo i przepalone.
A szkoda bo kadr bardzo dobry.
PS
Fuji by tam pomogło ;)
A ja jestem za przedostatnim :) - świetne !
pzdr
Zdecydowanie ostatnie najlepsze:wink:
Suknie- młodzi trzymający się za ręce mają piękne dalekosiężne plany. Bardzo sympatyczny kadr.
W bramce- to jak bileterka z prowiantem aby nie zasłabnąć zanim sprzeda pierwszy bilet.
Parkove- wspaniała kolorystyka sprzęgnięta z kompozycją i oczy muszą się nasycić.
W paski- ciekawy moment jak to u Ciebie podkreślony kolorem. Jakoś minie nie przekonuje. Myślę, ze nie masz lampy z trybem FP a tu by się przydała.
Przy okiennicy- samo życie. Wspaniały kadr. Jestem pełen podziwu dla Twojej umiejętności wyłapania tak charakterystycznych postaw. Tekst pisze w Wordzie i będę musiał w tym edytorze ujarzmić kolor. Chyba się udało.
Ostatnie podoba mi się, takie ordynarne:grin:
Odświeżam moje ulubione miejskie obrazki:
Kino drogi
Kolorystycznie, jak to zwykle Ciebie super :)
Mnie odpycha trochę ten kosz na śmieci choc rozumiem zamysł. No ale ja mam alergię na smieci i syf.
Modelka jak zwykle genialna, tylko jakaś pogniewana :wink:
Pewnie nie chciałaś kupić jej loda :grin:
Ja już się w galerii wypowiedziałem, powiem raz jeszcze: świetne!
Jak zwykle - kolory powalają - masz oko.
Po prawej czerwony słupek z rozpiską Pana Latochy?? :D
Pozdrawiam