Może trochę ręcznie ustawiać aparat bo na automacie nie doświetla, mam to samo, kwestia światła (czytaj padania, odbicia)
Wersja do druku
Może trochę ręcznie ustawiać aparat bo na automacie nie doświetla, mam to samo, kwestia światła (czytaj padania, odbicia)
Dzięki za komentarze :) Coś mi się z kalibracja monitorka dzieje chyba :( Będę walczył, pewnie to wina mojego nowego monitora :) 22'' :-P
Dzisiaj inna bajka...tryptyk ??
Konkretnie, wyścigi...tytanów.
Ładne... :grin: Może w drugim i trzecim razi, że obiekty na pierwszym planie rozmyte, ale ogólne wrażenie pozytywne. Choc może taka specyfika fotografii sportowej :grin: Na kazdym zawodniku trzeba się skupic. Ale kolorki super.
No właśnie szkoda nie ostrych ślimaków na pierwszym planie ;) Ale jak mówiła jolly wrażenie pozytywne ;)
Fajny ten ślimaczy tryptyk, zwłaszcza kolory :) Trzeba było przykleić im numerki, zrobić metę i byłoby więcej emocji w odbiorze ;)
Rozmycie było celowe, zależało mi na skupieniu uwagi na głównym bohaterze, każdego z miejsc wyścigu :) Taki był zamysł :-P
Ciesze się że się podoba i dziękuje :!:
hah świetne :) to jakby pierwsze jest najlepsze :) pokaż je proszę w rozmiarach 800x600, strasznie fajne :grin:
Ślimaczki zabawne i sympatyczne. I kolorki fajne :wink:
Pięknie uchwycona dynamika
Na tryptyku tego aż tak nie widać, jak na osobnym zdjęciu troszku mała GO jak dla mnie ;) Ale podkreślam że w zestawieniu fajne ;)
:) nie mała go ino za głową :)
ślimaki są wdzięczne :)
Wdzięcznych bohaterów masz. Może oni też do domu sie śpieszyli po imprezie?
Bardzo dziękuję za wizyty i pozostawienie śladu obecności :grin:
Dorzucę jeszcze trzy tym razem pojedyncze fotki ślimakowe...jak widać trudno było za nimi nadążyć :-P
:lol: fajne. To drugie - przejście nad przepaścią. Ale trzecie wymiata - ciekawe na co patrzyły tam w dół? :lol:
3 rewelka :)
Pewnie szukali kolegi, któremu spacer nad przepaścią się nie udał :)
Zdecydowanie bardziej przemawiała do mnie warszawska praga aniżeli te slimaczki pełzajace po czerwonych drzwiach (tak?).
Moze to moje uwielbienie dla tego, co społeczne i dokumentalne. Ślimaki są urocze, ale lepiej patrzy się na ludzi.
Seria ze ślimakami należy do mojej ulubionej w tym wątku :grin::grin::grin:
3 rewelka może po obstawiamy który w tych wyścigach wygrał
(nie nie bo nas dopadnie komisja hazardowa :wink: )
Trojka swietna...
2 Fajna ;)
1 eczka powinna miec tytul ( starcie ) :) poboba mnie sie :)
Witajcie ponownie,
Bardzo dziękuję za odwiedziny i oceny :grin:
Dzisiaj troszkę inny klimat, wczorajszy Warszawski zombie walk.
Fantastyczna zabawa, i super klimat.
Klimat fotek fajny, dwojka oraz czworka najbardziej mi sie podoba.
Jak dla mnie 3 jest naj
Klimat fajny, trójeczka IMO najlepsza, ... ale ja wolę ślimaki :wink:
Hehe ślimakami podwyższyłeś sobie poprzeczkę wątku :-P Z ostatnich trzecie rzeczywiście najciekawsze :wink:
Dzieki za odwiedziny i opinie, ślimaki mam nadzieję jeszcze powrócą :grin:
Tym czasem kolejne Zombie :-P
Czworka fajna...
z drogiej serji chuba 3 najlepsza ;ale caloksztalt jest fajny :)
Zobaczcie gościu w kasku i jeszcze tak się po odzierał, jest super :)
Fajne ujęcia z tej ost. serii : )
Całokształt ok, ale jednak 3 MZ najlepsza, najbardziej wyrazista, z fajną GO :)
Pozdrawiam : )
Witajcie, dziękuję za odwiedziny i komentarze.
Dzisiaj już ostatnia seria z zombie walk...obiecuję Was już nie męczyć potworami :grin: w najbliższym czasie.
Pierwsze fajne ;)
Ta seria bardziej mi się podoba : ) Ujęcia bardzo reportażowe : )
Szczególnie jedynka mi się podoba, ciekawe kadrowanie, bdb GO i fajny bokeh w tle; ostatnie przypadło mi również do gustu, fajny moment ;)
Portretowe ujęcia "zombie" również MZ fajne (w szczególności 2 i 4) : )
Pozdrawiam : )
Czworka fajna.
Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze :!:
Tak jak obiecałem z zombie koniec :-P Dzisiaj klika zdjęć które bardzo lubię.
1. Samotny
2. Kapliczka z blachy wyżęta
3. Pod napięciem
4. Autoportret w okularze