Gratulacje za pomysł i wykonanie.
Wersja do druku
Gratulacje za pomysł i wykonanie.
Jak zwykle ciekawe zdjęcia, jest na Co popatrzeć, szkoda że tak rzadko coś dodajesz. Powodzenia życzę (a koła na nr.60 nie wiem z czego są:wink:)
1 jest zaskakująca i zatrzymująca, pzdr
Leszekkl: kola są z pieczarek
...no szczena w zwisie...świetne !! widziałbym to jako reklama spożywczaka albo jarzyniaka ;-)
61.
62.
63.
64.
65.
66.
Pozdrawiam
....no debeściak z Ciebie !!!! :grin:
Hej, rzadko wpadasz, ale jak wrzucisz foty to szczęka na podłodze. Warzywne rewelacja, jak zwykle.
bardzo estetyczne :)
Ostatnia wrzuta również, bardzo fajna, ale mnie podobają się bardziej same "warzywne krajobrazy", pozbawione przekazu reklamowego. :grin:
omamo! co za jakość tu! się gapię
No i znowu mnie zaskoczyłeś - Świetne zdjęcia. No widzisz Nina co On wyprawia:roll:.
Cudowne to jest...tylko, czy nie robi się.... przerost formy nad treścią :roll:
58 i "ostatnie" - super!!!
Gratulacje i pozdrowienia.
Piekne foty wrzucasz.
śliczne to ostatnie :)
Subtelne, chociaż ciut zimne
Trochę późno tu trafiłem, ale teraz już będę obserwował na bieżąco bo foty są piękne. Gratulacje.
Dużo zdjęć w tym wątku "nie działa". Linki do nich są nieaktualne. Dlatego zapraszam na www.facebook.com/rogalpl
Dziękuję za komentarze! :)
68.
Mój pierwszy akt.
Dlaczego to zdjęcie nie jest jeszcze w galerii?
Jak zwykle świetne zdjęcie!
68. robi wrażenie. Świetnie zagrałeś światłem i cieniem. :grin:
68. wszystko jest dla ludzi ;) mogę się pochwalić, że akt każdemu się podoba ;)
Bajka7: Twoja w tym zasługa ;)
Do galerii i siup do Publicznej!
Akt bezdyskusyjnie do galerii, jak nie Ty to my go damy :P
Ale dopieszczasz te swoje foty :-) Gratuluję
Zgadzam się, że akt fajny, ale dałem mojej Adze do obejrzenia i zwróciła uwagę dokładnie na to samo co ja - dłoń modelki. Uważam, że trzeba ją było inaczej pokazać, bo dziewczyna ma krótkie dłonie, nie smukłe i niestety na tym zdjęciu to wychodzi. Pewnie, są tu bardziej doświadczeni ode mnie, ale to jest subiektywna ocena dwojga ludzi.
tropic: to pierwszy akt zarówno dla mnie, jak i modelki (modelka założyła sobie tu konto dzisiaj):)
Ok, bardzo dziękuję za komentarze ;) Postaram się dzisiaj ogarnąć mechanizm galerii i wrzucę tam trochę fotek. ;)