dziekowac wszystkim :) ,w mojej glowie zrodzil sie nastepny plan ktory niedlugo zrealizuje :),dzieki za opinie i mile slowo :) ...
Wersja do druku
dziekowac wszystkim :) ,w mojej glowie zrodzil sie nastepny plan ktory niedlugo zrealizuje :),dzieki za opinie i mile slowo :) ...
Truskawki 1-3 są bardzo fajne.
Telefom mniej mi się podoba, może dlatego że woda to nie jego środowisko. :wink:
W każdym razie pomysł na zdjęcia - rewelacja.
dzieki za odwiedzanie mojego watku ,i za opinie,porady i wskazowki,korzystajac z pogody wybralem sie na morze ,niestety fotki byly robione o najgorszych porach do focenia,ale COS tam chyba wyszlo :) sami ocencie...
ps. sory za ilosc ale to tyle z tego wypadu ,czym sie moge z wami podzielic,a jesli cos odkopie i ktos bedzie mial ochote to doloze :) .
Trojka, piatka oraz szostka ciekawe fotki...
Jedynka najbardziej do mnie przemawia, no i piłka...
Z poprzedniej serii druga truskawka, fajny moment uchwycony.
Z ostatniej najbardziej podoba mi się piłka, pozostałe też są ciekawe ale wolałbym trochę jaśniejsze.
Mi się pierwsze podoba ;) msz ciut za bardzo "poprawione niebo";) Co chciałeś pokazać na 7 ? I dowaliłeś kontrastem za bardzo ;)
dzieki wszystkim za opinie ,mam jeszcze kilka ,z nad morza ale klimatu chyba nie bede przypominac,takie tam pstryki:) mam prosbe szczegulnie do 2och pierwszych ,moze ktos ma swoja wizje ??? prosze sie nie krepowac :)
ps. w jedynce wiem ze krzywo ( chyba ) ale prostowalem to do poziomy i zawsze cos jest krzywo,wiec wyprostowalem do pionu :)
jak dla mnie to teraz pion sporo leci :) sam juz nie wiem ,jakies dziwne to zdjecie .... ale dzieki...
aaa i jeszcze jedna znalazlem :)
a co powiecie na taki klimat ???
łódki:
pierwsze - w moim odczuciu kolory straszne
drugie - kolorystycznie lepiej
A mnie nie przekonują te zabawy z kolorami :roll:
Oczywiscie zabawa kolorami to rzecz gustu, ale na pierwszym lodki....masakra!!
pobawilem sie troszeczke i wyszlo mi tak z tymi lodkami,a poza tym znalazlem jeszcze dwa inne ,co sadzicie ???
Szkoda tych fotek na B&W.
Takie klimaty pieknie sie prezentuja w kolorze, tylko trzeba nad nim troche popracowac ( i nie przesadzac z nasyceniem!!!!!!!!!!!! :-P)
Ps. nie taki masakrer straszny jak go maluja...:mrgreen:
ufff ta fota sie robi meczaca ,a przynajmniej dla mnie to juz moje chyba ostatnie podejscie do niej...ale musze przyznac ze mi osobiscie w BW sie calkiem podobaja :)
Trojeczka w B&W swietna jezeli chodzi o klimat.
No w bw msz też nie są złe ale jak to masakrer mówi szkoda takim zdjęciom kolorki zabierać :wink:
A tak swoją drogą chciała bym zobaczyć 3 w kolorze :roll:
juz nie mam sily na nie ,moze ktos chce sprobowac,cobym wiedzial w jakim kierunku isc chociaz :)
ok to juz chyba koniec z lodkami,rybakiem i tak nie bede :)
dzis korzystajac z pieknej pogody,slonca ostrego jak zyleta o godzinie okolo 12 00 ,czyli to co wszyscy kochaja :) pomeczylem troche mojego brata i jego panne :) takie tam pare dziwactw,sami ocencie ....
Jak mialbym wybierac to piatka jest fajna..:-)
:roll::shock:
dziewczyna chyba nie była zadowolona z tego że musi pozować.
brat mam wrażenie że strasznie zestresowany.
mnie osobiście te zdjęcia nie przypadły do gustu
a tak na zdrowko wszystkich krory sie jezcze zmagaja z problemami i za tych co juz to opanowali :) pozadrawiam...
no takkkk teraz widze ze ostros poszla na piep......na firanke a nie tam gdzie trzeba haha :) pozdrawiam ...
Może ty skończyłeś z łódkami ale skoro zaproponowałeś aby ktoś inny się pobawił to co myślisz o takiej obróbce? Swoją drogą, te łodzie nawet w B&W mi się podobają.
jest dozo lepiej niz u mnie :) dziekowa ,jak to zrobiles bo poszukiwalem podobnego efektu???
Maski, warstwy, rozjaśnienia, wyostrzenia, zabawa z kolorami itp. nigdy nie działam według jakiegoś schematu.
w galeri tez jest ,tylko tescik robie
1-z galeri
2-z dwoma filtrami
3-oryginal
juz nie wiem o co chodzi
Wszystkie 3 wersje coś w sobie mają. Groźnie wyglądające chmury i sielska łączka pochylona wiatrem.
dzieki za odwiedzanie mojego watku ,dzisiaj po porannej kawie i przeczytaniu kilku postow w dziale hyde park :) postanowilem sie rozerwac i wybralem sie do beachy head w east sussex ( anglia) najwyzszy klif w uk 162m npm. jak podaje strona internetowa miasteczka-doskonale miejsce dla wielu samobujcow ( kazdego roku liczba rosnie ) a zarazem przepiekne widoki. oto kilka fotek.