Zaporożec fajny - uchachałem się, bo dawno czegoś takiego nie widziałem.
Panorama ładna - aż se głęboko odetchnąłem, ze spokojem... :-)
Wersja do druku
Zaporożec fajny - uchachałem się, bo dawno czegoś takiego nie widziałem.
Panorama ładna - aż se głęboko odetchnąłem, ze spokojem... :-)
Słoma w Zaporożcu to podwyższenie bezpieczeństwa w ewentualnych testach. Pływające jednostki z Augustowa zabawne i pomysłowe. Panorama swietna. Zdjęcia z Wilna interesujące lecz takie bezludne.
Co do Wilna to niestety ścisłe centrum ale turyści raczej tam nie zaglądają . Nie mam innych fot.
Wiejo witaj po przerwie :)
Tu mozna obejrzec radosne pstryki z Zlotu militarnego
https://forum.olympusclub.pl/showthr...ienice+podkowy
praca kilku nas z Olyclubu :
Pozdrawiam
Wilno ładne, nie powiem, pierwsza fotka z ostatniej serii mi się widzi najbardziej. Ale poranna panorama rządzi. :) Piękna fotka.
Panorama piękna, widziałabym ją w jakiejś ciekawej obróbce kolorystycznej, z trzech ostatnich tylko pierwsze przykuło moją uwagę choć wydaje się , ze cienie zbyt mocno wyciągnięte lub kontrastu za mało.
Pozdrawiam :grin:
Witaj! Fot. oo1- świetna,światło, perspektywa-b. dobre, całośc ..taka "gaficzna'. Fotka oo2- ot, b.ładna!!! No cóz, jestem tylko obserwatorem, oceniam jako zupełny laik. Pozdrawiam.D.
Taztaz doskonale to rozumiem. Sama coś bym chciała ale nie wiem jak. Tylko jak czasem podglądam takie pocztóweczki to chciałobymi się tak jakiś gradiencik albo rednering i nie do końca wiem jak taki efekt uzyskać. Ale masz się czym pobawić. Dla naturszczyków saute a dla bujających obłokach z gradiencikiem :wink:
Panorama orzeźwiająca.
Wilno faktycznie trochę pocztówkowe ale... ładnie.
Dziś taka ciekawostkowa. Puzzle:)
Oj, tak, widok takich puzzli nie jest mi obcy. Fajne zestawienie dwóch fotek, ale na tej "ułożonej" powinieneś poprawić ten pasek na dole po kadrowaniu.
Agulka wielkie dzięki nie zauważyłem, już poprawione :)
Podoba mi się to ostatnie :)
Ciekawie to przedstawiłeś.
Długo układałeś?
Chwilę mi zajęło ale poddałem się jak spostrzegłem że 100 m dalej są kolejne fragmenty układanki, i też nie mam pewności czy to ta sama układanka.
Wiec puzzle zostały nie złożone a efektu można się tylko domyśleć. Może to rozsypane to np dwójka dzieci albo uwaga krowa :)
Polbruk z odzysku? :grin:
Fajne te puzzle - niby nic, a cieszy :-)
najpierw kładzenie potem wzór i malowanie, następnie zrywanie, układanie tylko jak ułożyć ten cholerny wzorek.
Wiec z odzysku jak najbardziej:).
Taz... mówiąc szczerze, dla 30-latka ułożenie puzzli ze 100 elementów to nie jest jakiś wielki wyczyn :D
Nie mam jeszcze 30 :) nie wymagaj zbyt wiele. Jestem na etapie kolorowanek.
Puzle fajne, podobaja mi sie. Baw sie dalej :grin:
Dzieki za wizyty.
Dziś wyludnione miasto.
IR? (ile to tam ba być tych znaków?)
dziś bez wariactwa :).Storczyk, bo mi się spodobał.
podoba mi się ten storczyk, piękna kolorstyka ładna faktura płatków, może troszkę brakuje mi takiego "mocnego" punktu, ale jest przyjemnie :grin:
Kolejna panoramka.
będą następne.
Ładnie, choć jednak brakuje mi dołu budynków.
Nie całkiem mi odpowiada konwersja do BW. Faktycznie, doły budynków by się przydały :wink:
Dołów nie ma bo uciekałem od obrzydliwego dachu ratusza takiego samego co po prawej stronie panoramy, a konwersja do BW to wynik podczerwieni. Mam jeszcze wersje 360 stopni ale wymaga więcej pracy.
Czy to strzal z ratusza?
Byc moze z dolem byloby lepiej ale i tak Cie podziwiam, bo sama probuje sie zmierzyc z panoramicznymi i jak na razie daja mi po zebach:mrgreen:
Tak to strzał z ratusza, jak już pasałem będzie większa wersja 360. tylko tam będzie trudniej bo nie dość ze z łapy to jeszcze obłaziłem słupy, i anteny ale może się uda.
Dziś szybka relacja z nad morza, warunki straszne wiało 10 w porywach do 11, Niewiarygodna siła wiatru. Ale jakie fajne orzeźwiające powietrze.:) Polecam kto nie wierzy w siłę morza i wiatru.
Pierwsze podoba mi sie najbardziej! :grin:
Pozdrawiam
Za wanilia..pierwsze naj :grin: bardzo ladny kadr.
Czasami tesknie za spacerami nad tym zimnym, porywistym morzem :mrgreen:
bardzo fajna ostatnia morska seria -1 najciekawsze: dynamiczne takie