14 bardzo dobra
Wersja do druku
14 bardzo dobra
Kciuki trzymam :grin:
Ja również trzymam kciuki i powodzenia i duuuużo radości. Dobrze, że u Ciebie bezproblemowo wszystko przebiegło u mnie już 3 razy żona była w szpitalu a to dopiero trochę ponad połowa.
Powodzenia i pozdrawiam
Absolutnie nie do oceny, ale jak to skomentowała moja znajoma full-relax :wink:
Na pierwszy rzut widać, że Malec ma oko więc i z Olkiem się zaprzyjaźni:)
Teraz pozostaje już tylko odchować i z głowy ;)
Słodki maluszek :) i tak spokojnie sobie śpi. Już widzę te tysiące zdjęć, które mu mamusia będzie robić.:)
:D Home sweet home :D
Słodziutki
Nie pamiętam, czy już to robiłem ale gratuluję :grin:, niech się zdrowo chowa.
Maleńki OlyJedi ;)
Wszystkiego dobrego!
Dziękuję serdecznie. :)
Próby portretu :wink:
Danielek z babcią
Heh. Dałem się nabrać. Na początku myślałem, że złapany w locie. :-)
Też myślałem, że to w locie chwycone. A to szyba. Chyba.
Raczej dzieło pająka.
18. Ciekawie wyszło. Ja jakieś zwierzątko...
Wy to jesteście spostrzegawczy :)
oba portrety śliczne! - słodki dzidziuś ! - gratulacje ...wszystkiego dobrego
full- relax mnie nieźle rozbawił!!!
Pozdrowienia for all
Dziękuję wszystkim :)
Za niedługo minie rok jak założyłam ten wątek. Rok, który bardzo dużo zmienił w moim życiu... :|
Patrzę za okno - pada deszcz... wygrzebałam takie zdjęcie sprzed roku - wtedy też padało...
Przy okazji zapraszam do obejrzenia nowego wyglądu mojej strony
19.
Ładna , przyjemna strona Aniu.
pozdrawiam
Podoba sie listek na pajeczynie, jesienna okryta pajeczyną suszka. Strona bardzo przyjemna, stonowana i miłej zawartości.
Dziękuję Wam serdecznie za odwiedziny.
Fotograficznie mniej mnie niż więcej. Ale co tam - skoro w domu mam takie atrakcje jak leżenie na podłodze :lol: (załącznik ;) ). Się nadrobi jeszcze.
Obiecałam sobie od jutra robić młodemu zdjęcia Heliosem, bo aż żal, że cały sprzęt leży, a ja z komórką latam. :???:
Ciekawe czy jest szansa na dobre zdjęcia bez AF przy tym ruchliwym, moim żuczku. Poczytałam trochę o fotografii dzieci, bo ja z ludźmi to kiepsko... nie lubię, pałętają mi się w kadrach... :roll:
Patrząc na ostatnie nasuwa mi się, że taki mały a już ciekawski i uważnie rozgląda się na boki. Dużo zdrowia dla Was.
Dziękuję Wiejo. :)
20.
20 ma w sobie coś takiego, że nie zachwyca mnie, a jednak chce mi się na nie patrzeć i oderwac się nie moge :)
20 - całkiem, aok, ale troszkę "za głęboko" efekt wchodzi.
Dla mnie ok, ciekawy pomysl :grin:
Dziękuję wszystkim. Grizz masz na pewno rację, ale w sumie małe pole manewru jest w takich zabawach. :wink:
21
21 jak obraz na ściane- bardzo mi się podoba, ładne kolorki :wink:
Też na laptopie siedze...albo ja sie nie znam, albo mam coś z oczami (nosze okulary ale kolory widze dobrze :)) albo inne kolory nam sie podobają? Ja mam przed oczami przyjemny obrazeczek :)
Dzięki, dzięki...
20 bardzo mi się podoba, szczególnie dół zdjęcia z ładnie nasyconymi ciemnymi tonami, tylko szkoda że u góry to białe prześwituje. Ale to i tak nie zmienia faktu że fota dobra:-)
Fotka 21 przyciągneła moje oko jako interesująca próba wykorzystania niskiego wieczornego światła. Długie cienie. Wyszed efekt nostalgiczny. Takie światło trwa bardzo krótko i trzeba dobrze się nabiegać, aby dotrzeć do właściwego ujęcia. Podoba mi się grupa konnych prawie w mocnym punkcie i zwrócona do prawej przestrzennej strony kadru. Jeźdźcy zastanawiają się jaki kierunek obrać, jest jakaś fabuła.
Podobają mi się - wieczorne czerwienie, łąka z białymi kwiatkami, badyle suchych drzew
w tle, domy ledwo (wystarczająco wszak) sygnalizujące swą obecność za drzewami. Na fotce jest przestrzeń i przytulność.
Tak trzymać!
Pzdr, TJ
Dziękuję Wam bardzo, zgodnie z obietnicą ćwiczę z Heliosem:
Dziwne imie jak dla dziecka, ale nie moja sprawa ... ;)
Helios ma nasliczniejszy usmiech jaki ostatnio widzialem u nieswojego dzieciaka :mrgreen: a do tego te oczy :) dla mnie warte wydrukowania i powieszenia na scianie.
pzdr