heh mam identyczne skojarzenia :D
Wersja do druku
Ładnie. Kiedyś wydawało mi się za jaskrawe, teraz jednak mniej...
A że na bombonierkę? Spróbuj, może sprzedasz jakiejś ekskluzywnej firmie szwajcarskiej, produkującej pralines :)
ostatnie bardzo przyjemne dla o(l)ka
Dziekuję za wizyty.
A teraz coś zupełnie innego - komora filtra powolnego w wodociągach warszawskich.
Kapitalne!!! , może troszkę czerwonego trzeba było ściągnąć, ale to w końcu cegły :)
pzdr
Za Kasprzykiem - kapitalne choć pierwsze z nich kapitalniejsze, gratki :).
Siedzi sobie, cicho rzeźbi i ciach, fota aż członki opadają.
Jeszcze raz wielkie gratki :)
A ja już mam zamówionego od Jolly TIFF'a i jutro idę zamawiać fototapetę.
Pudełko bombonierek na razie odłożyłem.
PS. Do galerii!!
Panorama piękna, jedyne czego bym się czepił to lekkie skrzywienie pionu (albo poziomu?). W efekcie z lewej strony jest odrobinę za dużo sufitu, a za to łuk odbity w wodzie dostał po du^H^H spodzie marginesem...
Świetnie. I kolorki bym zostawił takie jakie masz.
Słoneczniki i komora znakomite. Z wielką przyjemnością obejrzałem.
Panorama wyśmienita :shock:
Faktycznie lewe sklepienie jest ciut niżej (choć poziom jest prawidłowy) i to widać. Może program do panoram krzywo skleił a może sklepienie jest niżej. W każdym razie, pociągnij LG minimalnie do góry (zniekształcenia perspektywy) i nie żałuj sobie :wink:. Obrazek może być 1200 x 600 i ważyć śmiało 300 KB i do galerii :grin:
Cześć,
Panoramka - SZacun przez duże SZY, Pani Jolly.
pozdrawiam,
Panorama - rewelacja :grin:
Popieram PiotraGrzesia. Oczy się cieszą
Ja też sie dołączam :grin:
Ładnie Ci wyszła ta komora, światło fajne, nie spodziewałam się takiego.
Kapitalne te ostatnie foty z komory - panorama do galerii...
Słoneczniki też niczego sobie - bardzo miękko, malarsko zrobione...
Pozdrawiam
Słoneczniki, przyjemne ładnie grają kolorem. Ostatnie dwa niezwykle piękne. Pierwsze pozwoliłem wrzucić sobie do ulubionych. Gra świateł, bajecznie klarowne odbicie, majsterszyk murarki, jak to pięknie wszystko zagrało. Nie kiś też rego w wątku daj im zabłysnąć.
Dziękuję serdecznie. :) Dzięki Waszym sugestiom postarałam się poprostować jeszcze bardziej, usymetrycznić i dać do galerii :grin:.
Jeszcze raz wielkie dzięki i cieszę się, że się spodobało.
:shock::shock::shock::shock:
caymer, tylko tyle mogę z siebie wydusić
PIĘKNE !!!
Gratuluję ;)
Mimo że brody nie masz ale artystycznie w publicznej jesteś. ARTYSTKO!
Jolly, słuchałam przed chwilą radia Pin :) Gratuluję wygranej! :grin:
:shock: Jakiej wygranej, oświećcie? Niezależnie od tego - Jolka ja też się przyłączam :D
Ale będzie biba!
Jola wygrała konkurs na zdjęcie z filtrów organizowany przez Radio PINi Olympus.
Wygrana fota: Komora filtra powolnego
https://galeria.olympusclub.pl/album...powolnego1.jpg
Bufetowa musisz dziś musowo wpaść i bufet (IRCowy) obsługiwać. Impreza jak ta lala będzie
To panie Tomku nie ma siły. Czerwone dywany, dzieci w ubraniach krakowskich, chleb, sól, o orkiestrze dętej chyba nie muszę wspominać. Masz pan mało czasu.
Hmmm.....jak mnie zatkało, tak zostało. Dobrze że nie musze mówić. :grin:
Kurcze, dziękuję Wam bardzo za gratulacje. Jestem szczęśliwa, jakbym te 40 mln w Lotto wygrała. :grin:
Nie dziękuj, od czego są pieniądze.
jolly - gratuluję!!!
ale nie bardzo wiem gdzie wygrałaś .. ???
Przyłączam się do gratulacji :grin:
Ja też serdecznie gratuluję :grin:
gratki!!!
Piękna wiadomość- serdeczne gratki i życzenia wiecej takich.
Po takiej nagrodzie nie dziwne, że się do Ostrołęki przyjechać nie chciało...
:grin:
BRRRWWOO :wink:
Jeszcze raz serdecznie dziękuję za gratulacje. :) Naszła mnie taka myśl, że teraz to już strach zdjęcia wstawiać. :grin:
No ale cóż - nie codziennie człowiek ma okazję robić dobre zdjęcia. Nie codziennie też jest okazja być w pięknym miejscu.
Ale przyszła jesień, piękny okres zwłaszcza gdy jest słoneczny. A słońca akurat natura nam nie szczędzi. Na szczęście. Mam plan odwiedzić miejsca, gdzie jesień jest szczególna piękna w Warszawie i mam nadzieję na piękne kadry. Ale narazie to co miałam pod ręką. Rzeczy zwykłe. Zwykłe jak wrzos, który sprawił mi nie lada kłopoty. Taki mały, a tak ciężko mi było oddać jego urodę. Zmagałam się z nim przez tydzień i to prawie codziennie. Jakby chciał mi udowodnić, że moje umiejętności są zbyt skromne jeszcze na jego piękno :grin: Czy się udało?
W każdym razie częściej, niż udaje się ją wykorzystać :wink:
Co do wrzosu to mam wrażenie, że nie udało Ci się oddać jego niepowtarzalnego koloru. Jet za bardzo czerwony(?) :roll:, nie potrafię tego nazwać. Poza tym ładny kadr: ładnie ułożony krzaczek i piękne, słoneczne tło.
W moim odczuciu zdjęcie wrzosu jest poprawne, kadr - tak, jak pisał Helmuth - ładnie zbudowany, podoba mi się umieszczenie roślinki w rogu zdjęcia, tło wyszło bardzo przyjemnie. Nie mam odnośnie barwy kwiatuszków takich odczuć, jak przedmówca - może to kwestia mojego monitora, może też tego, że wrzosy występują w tylu kolorach, że mnie osobiście ciężko jest wskazać ten prawdziwy wrzosowy i aż tak bardzo do tego wagi nie przywiązuję.
Sama też walczę z wrzosami, żeby ładnie je ująć na fotografii i wiem, że nie należy to do łatwych zadań. :)