Dziękuję Beatko : )
Wersja do druku
Dziękuję Beatko : )
Miło, że jesteś - pierwsze i trzecie najmocniej mnie zainteresowało.
pzdr
Dziękuję Kasprzyku : )
Na dobranoc...kwiatuszki. Zdjęcie drugie z heliosa.
...i moje ulubione kropelki : )
kropelki to też co ja bardzo lubię
pierwsza z nich podoba się bardziej :)
jest jakaś taka bardziej oko przykuwająca
głównie dzięki żywym barwom - 2 imo za ciemne (ale to moze być mój laptop ;/ )
mam nadzieję że kiedyś sama poćwiczę tą działkę - i już się nie mogę doczekać :D
edit - drugie jako tako za ciemne nie jest - ale zacieniony dół sprawia że pozostaje takie wrażenie ..
Kropelka na liliowym kwiatku śliczna :grin:
jupi jupi :)
b.mi się podoba owad na kwiatku. Super
Dziękuję za wizyty :)
I kolejne...
Z kropelek ta liliowa :grin:
Z ostatnich, chłopiec w kolorze. Na jego twarzy więcej emocji. Ten na BW, wygląda, jak jego starszy brat, który woli towarzystwo swoich rówieśników i wygania "smarka" do domu :-P
Dziękuję bardzo za wszystkie opinie :)
Kolejne...z dzisiejszego spaceru :)
Ostatnie 3 zdjątka miłe, cieplutkie, mięciutkie.
Kolejna próba ujarzmienia światła w gęstwinie, wydobycia krągłości atrakcji, pokazania sensu w splątanej abstrakcji. Podobają mi się takie ćwiczenia, najlepsza droga do doskonalenia kreatywnego spojrzenia. Dla fotografa takie wprawki, to jak dla biegacza ołowiane buty, dla pianisty żyletki między klawiszami, dla klaustrofoba kolczaste druty.
Wyższa szkoła jazdy. Uznanie!
Pzdr, TJ
Dobry wieczór WSZYSTKIM :)
Przeglądałam właśnie mój wątek (... z sentymentem wspominam dawne czasy, kiedy jeszcze z zapałem robiłam zdjęcia...) . Ale nie o tym chcę napisać. Chcę zapytać dlaczego zamiast moich zdjęć są okienka z reklamami ? Nie na wszystkich, ale na kilku to zauważyłam...
Pozdrawiam :)
A juz myslalam ze kolejna reaktywacja na forum do czego serdecznie namawiam, co do ikonek reklamowych, pewnie eksperci sie wypowiedzą ja obstawiam ze to kwestia linkowania z zewnetrznych serwerow zamiast z serwera forumowego, sporo staruych wątków/wpisow ma ten problem
Zatem poczekam na ekspertów :)
Miło Cię znów widzieć na Forum!
Tak jak napisała Ula - zdjęcia, które się nie wyświetlają nie "wiszą" u nas, są linkowane z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć. W Twoim przypadku to popularny ImageShack, który wprowadził niegdyś (zdaje się w 2012 roku) spore ograniczenia dla darmowych kont i (części) zdjęć nie wyświetla, gubi je itp.
Dawno tu nie dodawałam zdjęć i teraz nie wiem jak to zrobić :(
Dzięki wielkie :)
Witam :)
Przedstawiam kilka ujęć ze świątecznych pokazów lotniarzy :)
Pokazy lotniarzy lotnie pokazane :) Podobają się.
Mnie najbardziej ostatnie sie podoba.
Czarno-białe, albo biało czarne, ciekawsze. :grin:
Dziękuję :)
Spodobała mi się mototypia :)
Te ostatnie fajne. Te mototypie w Galerii dość typowe, trochę już tego się przewinęło w "internetach" ostatnimi czasy ;)
No wiem, wiem :) Ale to chyba nie jest zabronione, żeby pokazać od czasu do czasu ? :)
Wiem, marudzę ;)
paralotnicze - ostatnie fajne
2gie trochę romantico - lubię fotografować ludzi od tyłu - dlatego też się podoba - choć kadrowo bym troszkę poprzesuwała albo poszerzyła
ale najchętniej to bym się czymś takim przeleciała i z góry pofociła :) echhh może kiedyś ;)
choć wydygana bym była zapewne nieźle ;)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...8&d=1428599869
To zdjęcie spodobało sie mi najbardziej z całej serii. Pozdrawiam Cię Świątecznie i Noworocznie.