Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip już, albo jusz :mrgreen: Orzesz...ku! Szybki jesteś jak nie przymierzając: inspekcja SANEPiDu
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Orzesz...ku! Szybki jesteś jak nie przymierzając: inspekcja SANEPiDu Na dokładkę głosowałem na Saboora. Byś co dał za to :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Na dokładkę głosowałem na Saboora. Byś co dał za to :roll: Noć przecie dostałeś, trza było paczeć w historyję reputacyji.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor paczeć w historyję reputacyji. Hyhyhy... będzie znowu dewaluacja repkowa... :)
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Noć przecie dostałeś, trza było paczeć w historyję reputacyji. To było dawno i nieprawda :mrgreen:
A ja mam dylemat, bo mam dwóch faworytów...
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip To było dawno i nieprawda :mrgreen: Prawda, prawda i nie za pierdoły, a za: krzewienie kultury i turystyki Regionu Beskidzkiego(Niskiego w dodatku).:-P
Cytat: Zamieszczone przez robtor A ja mam dylemat, bo mam dwóch faworytów... Saboora i mnie ? Cytat: Zamieszczone przez Saboor Prawda, prawda i nie za pierdoły, a za: krzewienie kultury i turystyki Regionu Beskidzkiego(Niskiego w dodatku).:-P Tam jeszcze było "Łe..." ale się ugryzłeś :mrgreen:, ale to dawno było, już mi znikło.
Jak się nie weźmiesz za album to Ci wszystko zniknie. Za karę. :)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Saboora i mnie ? Już byś ta chcieli...:wink::mrgreen: Zagłosowane :)