Odp: Moje foty z puszki OM-D E-M5 :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Mam problem z tym, po instalacji systemu nie moge oddzielac fot i tak tylko moge wstawiac :-(
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Dzisiejsze halo...
Znaczy bedzie zmiana pogody :-)
Halny wieje.
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Mam problem z tym, po instalacji systemu nie moge oddzielac fot i tak tylko moge wstawiac :-(
Coś mnie tu Panie waruga kłamiesz, przed wrzuceniem zdjęć korzystasz z Podgląd posta ?
Prawie się minęliśmy w tym skalnym mieście ;)
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Coś mnie tu Panie waruga kłamiesz, przed wrzuceniem zdjęć korzystasz z Podgląd posta ?
Korzystam z podgladu posta i co z tego jak po wstawieniu fot nie nie da sie ich rozdzielic, dlatego i numeracja jest tak podawana.
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Korzystam z podgladu posta i co z tego jak po wstawieniu fot nie nie da sie ich rozdzielic, dlatego i numeracja jest tak podawana.
Jak się nie da rozdzielić - enterem?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Jak się nie da rozdzielić - enterem?
Wlasnie nie da sie rozdzielic - enterem i w tym problem.
Wstawiasz w ten sposób ? (post #36) W momencie gdy w edytorze masz miniatury (foto 3 od końca) można je dowolnie przemieszczać, dodawać numerację czy opisy, a na koniec dwuklik na miniaturze i wybieramy rozmiar. Zalecany large, wtedy wystarczy kliknąc lewym myszy aby powiększyć zdjęcie. Był jeszcze na forum fajny filmik o wstawianiu zdjęć ale nie znalazłem.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Wstawiasz w ten
sposób ? (post #36) W momencie gdy w edytorze masz miniatury (foto 3 od końca) można je dowolnie przemieszczać, dodawać numerację czy opisy, a na koniec dwuklik na miniaturze i wybieramy rozmiar. Zalecany large, wtedy wystarczy kliknąc lewym myszy aby powiększyć zdjęcie. Był jeszcze na forum fajny filmik o wstawianiu zdjęć ale nie znalazłem.
Ok, dzieki za pomoc.