Odp: Tatrzański weekend - 4
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Zdążysz, tak sobie patrzę i myślę, że za czas jakiś tylko wątki Bodzip'a będą na forumie... a tu mi Grześ wyskaka i wątka
ku chwale zakłada.
Taaa, 101 zobowiązuje :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Taaa, 101 zobowiązuje :mrgreen:
Uhm... jeszcze chwila i będziesz jak ci czterej pazerni renciści, ze starym portfelem w zębach: Janek, Grigorij, Gustlik, Tomasz i Szarik. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Uhm... jeszcze chwila i będziesz jak ci czterej pazerni renciści, ze starym portfelem w zębach: Janek, Grigorij, Gustlik, Tomasz i Szarik. :mrgreen:
Jaki Szalik, jaki szalik ? - Reks proszę pana. Porwiemy Arkowi i w góry :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Jaki Szalik, jaki szalik ? - Reks proszę pana. Porwiemy Arkowi i w góry :D
Czołgiem? Na zieloną Ukrainę... :mrgreen:
Tak, widzę że powolu mogę Tatry innym zostawić :) No, może w zimę zaryzykuję jakąś eskapadę...
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Tak, widzę że powolu mogę Tatry innym zostawić :) No, może w zimę zaryzykuję jakąś eskapadę...
Ha, widziałem - zostałeś ostatnio dendrologiem. I to trzeba powiedzieć, że doskonałym :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
A jak pięknie się robi
Pomimo przebłysków słoneczka, wiatr pi***i jak w kieleckim.
I to jest urok grani.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ha, widziałem - zostałeś ostatnio dendrologiem. I to trzeba powiedzieć, że doskonałym :mrgreen:
:) spoko, w Tatry się wybieram ale już na pewno nie w wakacje...
Ja mam mieć urlop na całe trzy tygodnie września, ale cały czas kombinują. Pierwszy łykend mi zabrali bo ćwiczenia, teraz z Ebolą kombinują. Wszyscy dupska wygrzali jak ciepło było, ja robiłem, to nawet teraz nie mogę odpocząć. Wkurza mnie to.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ja mam mieć urlop na całe trzy tygodnie września, ale cały czas kombinują. Pierwszy łykend mi zabrali bo ćwiczenia, teraz z Ebolą kombinują. Wszyscy dupska wygrzali jak ciepło było, ja robiłem, to nawet teraz nie mogę odpocząć. Wkurza mnie to.
Bodzip Twoja praca to jest sluzba dla Ojczyzny...