Odp: Kurs i lustrzanka do nauki
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Gryphoon, ahutta - dzięki, moja reputacja do dzisiaj jest w szoku po takiej dawce punktów :)
Przeżyjesz ;)
Gorzej jak Ona komorki nie ma.Ja swojej aktualnej dalem jedna-niech ma.Tylko karte se musi zalatwic.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Gorzej jak Ona komorki nie ma.Ja swojej aktualnej dalem jedna-niech ma.Tylko karte se musi zalatwic.
Jak ona nie ma komórki, a on nie ma jaj, to brak zdjęć jest najmniejszym problemem :)
Czy ktoś z Was zna jakieś kiejsce gdzie mozna odbyc profesjonalny kurs fotografii we Wrocławiu :grin: Byłam już na kilku kursach, ale dość amatorskich. Chciałabym wziąć udział w profesjonalnym kursie, ale niestety nie znam miejsca gdzie się takie odbywają oczywiście polecone przez kogoś nie chce znowu ryzykować pieniędzy i czasu ma kolejne kursy, które mi nic nie dały :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
MarlenqaBii
Czy ktoś z Was zna jakieś kiejsce gdzie mozna odbyc profesjonalny kurs fotografii we Wrocławiu
:grin: Byłam już na kilku kursach, ale dość amatorskich. Chciałabym wziąć udział w profesjonalnym kursie, ale niestety nie znam miejsca gdzie się takie odbywają oczywiście polecone przez kogoś nie chce znowu ryzykować pieniędzy i czasu ma kolejne kursy, które mi nic nie dały
:-P
Może czas na samodzielny rozwój? Kursy są fajne do pewnego poziomu. Pokaż zdjęcia.
Ja mam inny pomysł. W Polsce się tego nie praktymuje a szkoda. Znajdź fotografa którego zdjęcia Ci się podobają i ubłagaj go, żeby pozwolił Ci u niego praktykować, jak się postarasz to może nawet nie będzie to wiele kosztować.
Cytat:
Zamieszczone przez
MarlenqaBii
Czy ktoś z Was zna jakieś kiejsce gdzie mozna odbyc profesjonalny kurs fotografii we Wrocławiu
:grin: Byłam już na kilku kursach, ale dość amatorskich. Chciałabym wziąć udział w profesjonalnym kursie, ale niestety nie znam miejsca gdzie się takie odbywają oczywiście polecone przez kogoś nie chce znowu ryzykować pieniędzy i czasu ma kolejne kursy, które mi nic nie dały
:-P
Czego byś się chciała nauczyć na takim kursie. Bo czego innego oczekuje ktoś kto pójdzie w fotografię kulinarną, podróżniczą, przyrodniczą, ślubną, sportową, podwodną itp itd... :)
Chyba najlepiej spiknąć się z jakąś grupą, gdzie są bardziej zaawansowani i urządzać wspólne wypady na zdjęcia, by później je sobie omówić. To co pisze Wulf jest też dobrą metodą. Asystowanie/praktykowanie to dobra szkoła.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Chyba najlepiej spiknąć się z jakąś grupą, gdzie są bardziej zaawansowani i urządzać wspólne wypady na zdjęcia, by później je sobie omówić.
No i dlatego tak często się ostatnio spotykamy... :-P
OT.
Cytat:
Zamieszczone przez
nevra
No i dlatego tak często się ostatnio spotykamy... :-P
Bo jak pytam kto chętny to wszyscy zajęci.
Koniec OT.