Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez ahutta A to możesz mieć problem http://www.jaroslaw.pl/images/photos...cc763a9624.jpg Myślę, że to żaden problem.
A co to, tak na kardiochirurgię zeszło? :mrgreen: ---------- Post dodany o 14:36 ---------- Poprzedni post był o 14:34 ---------- Cytat: Zamieszczone przez ahutta Matko ratuj, aż takiego poświęcenia to nie wymagam :D Tym bardziej na tacy :D Saboor zrób coś z tym, bo się tu już organami zaczynamy rzucać :mrgreen: Robię! Panowie, proszę nie rzucać, tak cennym towarem!
Muszę się pospieszyć, może też się dorzucę.
Cytat: Zamieszczone przez hades Muszę się pospieszyć, może też się dorzucę. Sprecyzuj: "się". Ja na Twoim miejscu byłbym ostrożny z takimi deklaracjami... . :-D
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Sprecyzuj: "się". Ja na Twoim miejscu byłbym ostrożny z takimi deklaracjami... . :-D No to mamy ten stos szykować czy na razie czekać do następnej okzji (DITL-a)?
Cytat: Zamieszczone przez apz No to mamy ten stos szykować czy na razie czekać do następnej okzji (DITL-a)? Rożen Doktorze, rożen. Tu nic się nie marnuje.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Rożen Doktorze, rożen. Tu nic się nie marnuje. Specjalność forum: Hades z rożna. No, no :mrgreen:
Uff, zdążyłem przed zamknięciem! Bo to wiecie, dziadek ostatnio z dwoma laskami chodzi ;-) Załącznik 90731
Cytat: Zamieszczone przez MaciekMG Uff, zdążyłem przed zamknięciem! Bo to wiecie, dziadek ostatnio z dwoma laskami chodzi ;-) NO nie chciałem Ci tym razem przypominać :)
Fajny wynik: 28 fotek.