Odp: samoloty, samoloty, samoloty ...
Cytat:
Zamieszczone przez
kamil_andrzej
A o którym mówisz?
O tym ze zdjęcia 24. Ładnie w powietrzu sobie leci.:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
O tym ze zdjęcia 24. Ładnie w powietrzu sobie leci.:grin:
Malowanie jest ciekawe, szczególnie na ogonach, każdy samolot ma coś innego...
Cytat:
Zamieszczone przez
kamil_andrzej
Malowanie jest ciekawe, szczególnie na ogonach, każdy samolot ma coś innego...
Bardzo podoba mi się pomysł tej linii aby pokazywać na swoich samolotach wizerunki słynnych Norwegów - jest to świetna promocja kraju.
Cytat:
Zamieszczone przez
Operator
Bardzo podoba mi się pomysł tej linii aby pokazywać na swoich samolotach wizerunki słynnych Norwegów - jest to świetna promocja kraju.
Zgadzam się, na razie widziałem dwa takie samoloty :cry: jeden na Lanzarote, drugi w Barcelonie. Czy znasz jeszcze jakąś linię, która w ten sposób promuje swój kraj?
Cytat:
Zamieszczone przez
kamil_andrzej
Zgadzam się, na razie widziałem dwa takie samoloty :cry: jeden na Lanzarote, drugi w Barcelonie. Czy znasz jeszcze jakąś linię, która w ten sposób promuje swój kraj?
Na myśl przychodzą mi amerykańskie linie Frontier Airlines, które na swoich samolotach prezentują dzikie zwierzęta.
Cytat:
Zamieszczone przez
Operator
Na myśl przychodzą mi amerykańskie linie Frontier Airlines, które na swoich samolotach prezentują dzikie zwierzęta.
Pięknie wyglądają na statecznikach.
Cytat:
Zamieszczone przez
kamil_andrzej
Zgadzam się, na razie widziałem dwa takie samoloty :cry: jeden na Lanzarote, drugi w Barcelonie. To Sonia Henie i Christian Krohg. Czy znasz jeszcze jakąś linię, która w ten sposób promuje swój kraj?
Zauważyłem, że na statecznikach znajdują się nie tylko wielcy Norwegowie ale również Szwedzi, Duńczycy czy Finowie! Wspomina o tym również oficjalna strona Norvegian.no. Cóż takiej promocji Skandynawii można im pozazdrościć. Inna strona, że dysponują trochę większą flotą samolotów niż nasza... Bo bohaterów przecież u nas pod dostatkiem....:)
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)